zondag 24 januari 2021 | week 03
Home » Advertorial » Steven Biemond weer terug op ’t Hoekse honk
Fietsen (regelmatig voor het goede doel) en werken hebben bij Fundament veel met elkaar te maken.

Steven Biemond weer terug op ’t Hoekse honk

Steven Biemond weer terug op ’t Hoekse honk

Bergschenhoek – Na een paar jaar van afwezigheid is Steven Biemond weer terug in Bergschenhoek. Met ingang van 1 september is hij aan de slag gegaan bij Fundament; op dezelfde plek waar ooit Biemond Verzekeringen gevestigd was. Steven zal voornamelijk zakelijke klanten van verzekeringsadvies gaan voorzien; iets wat hem goed past en waar behoefte aan was binnen het team van Fundament.

Eigenaar van Fundament Norbert de Boer is blij met de nieuwe aanwinst voor zijn kantoor. “Hij kwam hier in 2017 al binnen gewandeld om zaken te doen en om even bij te kletsen. Onbewust is toen het zaadje geplant. Steven kent de markt hier goed en heeft bovendien een groot netwerk. We weten inmiddels uit ervaring, dat mensen graag naar je toe komen als je je werk goed doet.”

Groei

Nadat vader Jacques Biemond in 2012 ging genieten van zijn pensioen zette zijn zoon het verzekeringskantoor voort. Het kantoor – gevestigd aan het begin van de Dorpsstraat in Bergschenhoek – groeide flink en floreerde nog meer toen het samenging met Moerman en vervolgens met Wichers. Eind 2016 verhuisde het bedrijf naar Rotterdam na aankoop van Schreuder en Co. Het bedrijf ging daar verder onder de naam Schreuder Verzekert.
Steven werd er niet gelukkiger van, want die grootte paste niet bij hem. Steven vult aan: ”In een groeiend en groot kantoor sluipt ook een andere manier van werken binnen en wordt het contact met de klant anders. Voor mijn gevoel stond ik te ver van de klant af. Het was overigens een goede leerschool en zelf heb ik er van geleerd wat ik wel en wat ik per se niet wil. Ik werk nu weer in een kantoor met leuke, kundige teamleden die op een rustige en gecontroleerde manier het bedrijf laten groeien. De klant staat hierin centraal.”
Fundament is een allround financieel advieskantoor. Fundament geeft advies op het gebied van woninghypotheken, bedrijfsfinancieringen, verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven en pensioenen. “Onze kracht is gelegen in de brede dienstverlening op basis van persoonlijk contact. En daarbij zijn we ook nog eens onafhankelijk!”