vrijdag 25 september 2020 | week 39
Home » Advertorial » Start verkoop fase 2 Rodenrijse Velden
Een impressie van fase 2 van woningbouwproject Rodenrijse Velden.

Start verkoop fase 2 Rodenrijse Velden

Start verkoop fase 2 Rodenrijse Velden

Berkel en Rodenrijs – Janssen de Jong Projectontwikkeling en Vink Ontwikkeling starten op donderdag 17 september met de verkoop van de 26 woningen in fase 2 van nieuwbouwproject Rodenrijse Velden te Berkel en Rodenrijs.

Geïnteresseerden kunnen tussen 13.30 en 20.00 uur binnenlopen bij makelaarskantoor Lagerweij en Fonk te Bergschenhoek om een brochure op te halen. Tevens zijn per genoemde datum de verkoopstukken online te vinden op www.rodenrijsevelden.nl.

Populair

Eind juni is op een ludieke manier gestart met de verkoop van de 54 woningen in fase 1. Geïnteresseerden konden een brochure ophalen bij een door Janssen de Jong Projectontwikkeling georganiseerde drive-thru, in verband met de coronamaatregelen. Men kreeg tevens een mooie orchidee mee naar huis. Inmiddels zijn de meeste woningen in deze eerste fase verkocht of onder optie. De wijk is dus erg populair. Vanwege deze succesvolle start is besloten om te starten met de verkoop van de woningen in fase 2.

Rodenrijse Velden

Nieuwbouwplan Rodenrijse Velden ligt aan de doorgaande Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. De voormalige palletfabriek Hordijk maakt plaats voor 117 woningen. Het aanbod bestaat uit appartementen (huur), twee-onder-één-kapwoningen, drie-onder-één-kapwoningen, rijwoningen (huur en koop) en vrijstaande woningen. Fase 1 omvat 54 woningen, fase 2 omvat 26 koopwoningen.
Het plan is ontwikkeld door Project I B.V., een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Vink Ontwikkeling. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van de woningen en het openbaar gebied.
Kijk voor meer informatie op www.rodenrijsevelden.nl.