dinsdag 24 november 2020 | week 48
Home » Advertorial » Start verkoop appartementen Berkel Centrum West
Een artist impression van Berkel Centrum West.

Start verkoop appartementen Berkel Centrum West

Start verkoop appartementen Berkel Centrum West

Berkel en Rodenrijs – Na de succesvolle verkoop van Alluvium gaat op 24 november aanstaande om 15.00 uur de verkoop van het tweede gebouw van Berkel Centrum West in de verkoop. Brinkhof (ook wel bekend als Blok 1) bestaat uit appartementen met een woonoppervlakte van 75 tot 120 vierkarnte meter. In Berkel Centrum West worden (luxe) appartementen, winkels, restaurants en Leisure gerealiseerd. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan.

Brinkhof, hét kloppende hart van Berkel Centrum West met de gezelligheid van het centrum op loopafstand. Het gebouw kent 54 koopappartementen. De appartementen hebben twee of meer slaapkamers en een heerlijk balkon. Ieder appartement krijgt één privé-parkeerplaats op de groene daktuin. Zo hoeven de bewoners nooit te zoeken naar een plekje. Daarnaast is op deze daktuin voldoende ruimte om met medebewoners te recreëren. Behalve de 54 koopappartementen worden er ook middeldure huurappartementen gerealiseerd. De verhuur hiervan start naar verwachting ongeveer een half jaar voor oplevering van Brinkhof.

Berkel Centrum West

In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er worden zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen gerealiseerd. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé-parkeerplaatsen fors uitgebreid.

Digitale start verkoop

In verband met de coronamaatregelen vindt de start verkoop digitaal plaats. Op dinsdag 24 november om 15.00 uur kunnen belangstellenden op de website berkelcentrumwest.nl de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier downloaden.
Wie de brochure liever op papier heeft, kan deze vanaf woensdag 25 november ophalen bij de makelaars. Daarvoor dient een afspraak te worden gemaakt. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@vandullink.nl of info@schielandborsboom.nl, onder vermelding van naam en telefoonnummer. De makelaar belt vervolgens om een afspraak te maken.
Om belangstellenden de mogelijkheid te geven tot het stellen van vragen aan het verkoopteam is het donderdagavond 26 november aanstaande tussen 19.30 en 20.30 uur mogelijk live te chatten. Op de website is dan de chatfunctie ingesteld. Het verkoopteam zit klaar om vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor één van de prachtige appartementen dienen belangstellenden zich in te schrijven. Vanaf 24 november kan het inschrijfformulier worden gedownload. Het formulier dient voor 1 december 12.00 uur bij de makelaar te zijn ingeleverd. Hierna vindt de toewijzing plaats. Men wordt uiterlijk op 4 december aanstaande door de makerlaar op de hoogte gebracht of er een appartement is toegewezen of dat men op de reservelijst staat.