zondag 28 februari 2021 | week 08
Home » Advertorial » Sportstudio Workout vestigt zich in sport- en recreatiecentrum
Dennis Vollebregt en zijn team presenteren zaterdag 5 september hun nieuwe Sportstudio Workout in het Sport- en recreatiecentrum Rottemeren aan de Kooilaan te Bleiswijk tijdens een Open Dag.

Sportstudio Workout vestigt zich in sport- en recreatiecentrum

Bleiswijk – Werken vanuit een passie; dat staat centraal in Sportstudio Workout. De sportschool die in juni reeds neerstreek in het Sport- en Recreatiecentrum Rottemeren aan de Kooilaan en na een inwerkperiode op zaterdag 5 september de deuren officieel opent voor alle belangstellenden.

Dennis Vollebregt is de man achter de nieuwe sportstudio. De Berkelaar wist al vanaf zijn zestiende dat hij ooit een eigen sportschool wilde. Hij werkte als sportleraar en manager van diverse sportcentra en deed daar niet alleen veel ervaring op, maar leerde ook veel in die jaren. “Toen ik werd gebeld met de tip dat het fitnessdeel van het Bleiswijkse sportcentrum beschikbaar stond ben ik er gaan kijken. Er moest veel gebeuren, maar het was een ideale locatie om iets goeds op te bouwen en er een mooie club van te maken. Mogelijkheden genoeg dus om de stap te zetten.”

Sfeer

Een goede sfeer is van essentieel belang in Sportstudio Workout. De trainers zijn aanwezig met goede begeleiding en bovendien worden de groepslessen uitgebreid; er zullen er maar liefst 14 bijkomen. “We hebben alle tijd gehad om niet alleen de ruimtes aan te pakken, maar ook de manier van werken te introduceren en een ruim aanbod in ons programma op te nemen. We staan klaar met een jong, fris en enthousiast team en bouwen Sportstudio Workout met elkaar op. De fitnessruimte op de begane grond heeft deels een speciale functionele vloer gekregen waar de groepslessen op verzorgd kunnen worden. De apparaten waarop gewerkt wordt staan anders opgesteld en er wordt op een speelse manier getraind. Met voor iedereen het ‘wow’ gevoel na de training of de les. Nieuw is het cardiogedeelte, maar ook het werken met een personal trainer. De 1 op 1 begeleiding die puur resultaatgericht is. Dus in plaats van groepslessen kiest men voor een persoonlijke invulling.” Nieuw is ook de voedingsbegeleiding; voor een kleine prijs een groot succes!

De sportzaal op de eerste etage zal nog worden voorzien van ramen, een andere vloer en een ander kleurtje, waarna daar zowel spinning als de groepslessen gegeven kunnen worden.

“Er staat een hele nieuwe club met een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een nieuwe aanpak. Een sportstudio die kwaliteit in een groot aanbod levert voor een goedkope prijs; het is beslist de moeite waard de website te bezoeken: www.sportstudioworkout.nl om alle mogelijkheden te bekijken en een keuze te maken.”