maandag 1 maart 2021 | week 09

Sport

TOGB volop in actie voor bouw nieuwe tribune

Berkel en Rodenrijs - Om fondsen te werven voor de herbouw van een nieuwe tribune is de doneeractie Tribune voor TOGB opgericht. Hoe de nieuwe tribune eruit gaat zien, is nog niet bekend. Wel is duidelijk, dat er veel geld nodig is temeer daar de club geen kantine-inkomsten heeft.

Lees meer

Marije leerde lopen en rijden langs de Rotte

Bergschenhoek/Bleiswijk - Soms wordt de liefde je al van jongs af aan met de paplepel ingegoten en dat was ook bij Marije van den Heuvel het geval. Ze woonde langs de Rotte en haar moeder reed paard. Dat was een grote hobby van haar en ze genoten er dan ook samen van. “Ik zat al eerder op de rug van een paard dan ik kon lopen!” lacht Marije die de liefde voor paarden erfde, inmiddels 35 lentes telt en meerijdt in de Grand Prix!

Lees meer

Digitale BVCB Clubavond met Dick Advocaat

Bergschenhoek - Donderdag 18 februari wordt de eerste digitale clubavond georganiseerd voor alle BVCB-ers, familieleden, sponsoren en geïnteresseerden. Ruim een uur vol voetbal, vol BVCB, vol humor en even het gevoel van verbintenis. Dit allemaal onder het motto: 'We missen het voetbal, we missen de club, we missen de contacten langs het veld, in de kantine, de gezelligheid op ons mooie sportpark'.

Lees meer

Sneeuwvolleybal in de Leeuwenkuil

Sneeuwvolleybal in de Leeuwenkuil Bergschenhoek – Terwijl overal in het land mensen massaal het ijs op gingen voor de welkome schaatspret, werden er op zaterdagochtend 13 februari drie volleybalvelden opgezet in de Leeuwenkuil. Volleybalvereniging Volley2b wilde haar jeugdleden voor het eerst in tijden weer wat volleybalplezier aanbieden. Binnen de landelijke richtlijnen werd er daarom een bijzondere variant op beachvolleybal gecreëerd. …

Lees meer

TOGB crowdfund actie Arwin Kuijsten

Berkel en Rodenrijs - Arwin van Kuijsten, speler in de JO10-8 bij TOGB heeft via crowdfunding € 500,- opgehaald voor de realisatie van de nieuwe tribune van zijn club. Een mooie actie!

Lees meer

IJspret met Schaats en Inline Lansingerland

IJspret met Schaats en Inline Lansingerland Lansingerland – Ook zo genoten van het natuurijs? Veel jeugdleden van Schaats en Inline Lansingerland hadden nog nooit op natuurijs geschaatst. Nu kon iedereen zien wat ze de afgelopen jaren bij de club hebben geleerd. Wil je ook (nog) beter leren schaatsen en in de zomer skeeleren) tuur dan een mail naar kids@schaateninlinelansingerland.nl voor …

Lees meer

Groeiend sponsorbestand ondersteunt ambities RWC Ahoy

Lansingerland/Rotterdam - Wielervereniging RWC Ahoy is erin geslaagd om niet alleen veel bestaande sponsoren te behouden, maar ook nieuwe aan te trekken. Dit ondanks de coronaperiode. Zo is het contract met hoofdsponsor Koppert met drie jaar verlengd. "Een resultaat waar we supertrots op zijn", aldus voorzitter Wouter Kelderman. "Met de hulp van al deze sponsoren kunnen we blijven werken aan het realiseren van sportieve en maatschappelijk impact."

Lees meer

Sneeuwpret op de skiberg

Bergschenhoek - In het weekend van 30 en 31 januari werd Nederland bedolven onder een dik pak sneeuw. Glijden, gooien, sleeën, zepen en scheppen; we waren druk in de weer met dit witte goud. Zo ook Outdoor Valley, die snel de - met verse sneeuw versierde - skiberg opende voor ieder die snakte naar een wintersportgevoel.

Lees meer

VriendenLoterij steunt SV DOTO

Lansingerland - Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SV DOTO. De sportclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van € 5.000,- van de VriendenLoterij. De sportclub gaat het geld gebruiken om het versleten materiaal te vervangen, zodat er weer voldoende veilig materiaal is als de sportclub haar deuren weer mag openen.

Lees meer

Fantastische opbrengst sponsorloop TOGB

Berkel en Rodenrijs - In totaal 322 jeugdleden van TOGB liepen zaterdag 30 januari voor het goede doel: een bijdrage aan de op 8 januari afgebrande tribune. Het leverde meer dan € 34.000 op!

Lees meer