dinsdag 24 november 2020 | week 48

Sport

Omroep Max komt op visite in Bleiswijk

Bleiswijk - Dat het maken van een tv programma een lange periode bestrijkt bleek al snel, toen Kees Heugens werd benaderd of hij mee wilde werken aan het programma De Nalatenschap van Omroep Max. De Bleiswijker - voor velen bekend als voormalig wethouder van de gemeente Bleiswijk - werkte jarenlang bij het Leger des Heils. Via die organisatie kwamen ze in Bleiswijk terecht waar Kees hen gastvrij ontving.

Lees meer

Sinterklaas rijdt Lansingerland niet voorbij…

Lansingerland - Zaterdag was burgemeester Pieter van de Stadt naar Paleis Soestdijk gereden om de vele tekeningen die kinderen naar het gemeentehuis van Lansingerland hadden gestuurd, te overhandigen aan Sinterklaas. Al snel bracht de Sint een tegenbezoek.

Lees meer

Weidevogels start met Korfbal Academie

Bleiswijk - Omdat de zaalcompetitie nog niet van start gaat, start korfbalvereniging Weidevogels samen met Lansingerland Beweegt de Korfbal Academie. De komende vijf zaterdagen - 21 en 28 november, 5, 12 en 19 december - kunnen alle kinderen uit Lansingerland bij Weidevogels komen sporten. Er wordt op diverse uren in verschillende leeftijdscategorieën getraind.

Lees meer

BVCB treurt om overlijden Jaap van Leeuwen

Bergschenhoek - In deze voor iedereen toch al vreemde tijd is voetbalvereniging BVCB getroffen door het overlijden van Jaap van Leeuwen. Volgens insiders bij de club een man van oprechtheid, ongecompliceerdheid, bereidheid om te delen. En vooral zijn onovertroffen vriendelijkheid.

Lees meer

Soccer Boys trots op gerenoveerde tribune

Bleiswijk - De plannen waren er al in de jaren negentig om de trouwe toeschouwers een goed onderdak te bieden en de vereniging een fraaie uitstraling. Met ondersteuning van 'De Vriendenclub' werd in het jaar 2000 een tribune gerealiseerd voor 222 toeschouwers met daaronder drie kleedkamers, een verzorgingsruimte en een lokaal voor de scheidsrechter. Vanwege zijn grote verdienste voor de club werd de tribune vernoemd naar oud-voorzitter Hans van Dijk. Het afgelopen half jaar kreeg de tribune een metamorfose.

Lees meer

Coronatijd op sportpark Merenveld goed gebruikt

Bleiswijk - De coronatijd is op sportpark Merenveld goed gebruikt en dan met name bij korfbalvereniging Weidevogels. Daar zijn eind oktober 30 zonnepanelen op het dak van het clubhuis gemonteerd. Hierdoor is de vereniging nu bijna energieneutraal.

Lees meer

De Potter sponsort HVB

Bleiswijk - In deze bijzondere tijd is het bijzonder dat HVB wederom een nieuwe sponsor kan voorstellen. Niet alleen zal De Potter Reclame en Print de reclameborden langs de velden verzorgen, maar zij steunen HVB ook als nieuwe sponsor.

Lees meer

Wat staat het amateurvoetbal te wachten?

Lansingerland - Nu het voetballen tot zeker januari stilligt met als schuldige het virus Covid-19 heeft de KNVB een aantal opties voor een vervolg bekend gemaakt. De KNVB zet in op een herstart in het derde weekeinde van januari. Indien dat niet lukt, heeft de KNVB nog een aantal andere mogelijkheden om de competitie af te maken.

Lees meer

Wisseling van de wacht bij Soccer Boys

Bleiswijk - Met een ledenvergadering op komst vallen er bij Soccer Boys belangrijke beslissingen op het bestuurlijke vlak. Nadat bekend werd, dat voorzitter Jaap van Dijk na vijf en half jaar zijn taak aan Richard van Maurik zal overdragen, kwamen er meer bestuurswisselingen naar voren.

Lees meer