zondag 20 september 2020 | week 38
Home » Algemeen » Spieren los bij Expeditie Lansingerland
Hip Hop in sporthal De Zijde voor de oudere jeugd.

Spieren los bij Expeditie Lansingerland

Spieren los bij Expeditie Lansingerland

Lansingerland – Niemand hoeft de hele zomervakantie met de armen over elkaar te zitten, want Lansingerland beweegt tijdens de actie expeditie Lansingerland.

Trees Borkus-Henskens

Expeditie Lansingerland is hét zomerprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar. Vanaf 20 juli staan er zes weken lang allerlei leuke, sportieve en uitdagende activiteiten op de agenda. Dankzij het diverse programma is er voor alle leeftijden altijd iets te doen in de zomer! Van peuterdans tot golfworkshops, schilderen, theater, sportclinics, een Clip Dance Workshop en een Escaperoom-experience; niemand hoeft zich te vervelen. Deelname is gratis of tegen een kleine deelnemersbijdrage. Kijk voor het volledige programma op www.lansingerlandbeweegt.nl.

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van het (volledig) invullen van het inschrijfformulier. Dit formulier vind je direct onder de weekprogramma’s met daarin de tijden en locaties. Na het inschrijven ontvang je altijd binnen twee werkdagen een inschrijfbevestiging. Mochten er n.a.v. het onderstaande formulier nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kan er contact worden opgenomen via expeditie@lansingerlandbeweegt.nl. Staat de activiteit of datum er niet meer tussen? Dan is hij helaas al vol. Houd de website en Facebook-pagina in de gaten, voor extra en/of nieuwe activiteiten.

Hip Hop

Een van de activiteiten uit de eerste week was Hip Hop onder leiding van Marloes. Deelnemers kwamen vrijdag naar De Zijde om daar de grondbeginselen te leren. Grote pret voor iedereen, want armen en benen mochten niet in de klit komen en de muziek ging door! Als snel bleken de basispassen er goed in te zitten en naarmate de les vorderde kwamen de echte talenten naar boven.