zondag 17 januari 2021 | week 02
Home » Algemeen » Spetteren in De Waterkievit
De zwembaden in de speeltuin blijven gesloten maar De Waterkievit kan wel open bij mooi weer.

Spetteren in De Waterkievit

Spetteren in De Waterkievit

Berkel en Rodenrijs – Na een periode gesloten te zijn heeft speeltuin De Kievit gelukkig de hekken weer kunnen openen. Maar niet wagenwijd en ook niet zoals alle kinderen gewend waren. De toegang geldt uitsluitend voor leden en er moet gereserveerd worden.

Trees Borkus-Henskens

Met het superwarme weer van de afgelopen dagen is het tóch fijn om naar De Kievit te komen. Vanaf 26 juni is waterspeeltuin De Waterkievit weer geopend en inmiddels hebben de eerste kinderen er al heerlijk in gespetterd en gespeeld. De Waterkievit gaat open bij mooi weer en voldoende belangstelling. Zwemkleding is verplicht in De Waterkievit.

Alleen voor leden

In verband met het coronavirus is De Kievit op dit moment alleen geopend voor leden. Hoewel je aan de kassa bij binnenkomst kunt reserveren, wordt aangeraden online te reserveren, zodat je zeker weet dat je een plaatsje hebt in de speeltuin.
Kinderen (leden) van 7 tot 12 jaar mochten al eerder zelf komen spelen, maar de hekken zijn nu ook open voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Deze groep kinderen mag alleen spelen onder begeleiding van hun ouders of verzorgers. “Op dit moment kunnen we maximaal 50 gezinnen gelijktijdig ontvangen. Een lidmaatschap is noodzakelijk en bij binnenkomst moet je je speeltuinpasje tonen,” laat voorzitter Maarten van den Bosch weten, die blij is dat er weer gespeeld kan worden in De Kievit.

Reserveer vooraf een speelblok

Reserveren voor ouders of verzorgers is verplicht. Reserveren doe je online. Alle leden ontvangen per e-mail inloggegevens voor het reserveringssysteem op het bij ons bekende e-mail adres. In de e-mail staat vermeld hoe je kunt inloggen. Heb je nog geen e-mail ontvangen? Check dan even je spam. Niets ontvangen? Stuur dan een e-mail naar reserveren@speeltuindekievit.nl Reserveren doe je op > www.speeltuindekievit.nl/reserveren

Langer open

In verband met het coronavirus is het te risicovol om op dit moment de zwembaden te gebruiken en daarom blijven de mooie zwembaden helaas gesloten. “Om onze leden en al onze gasten tegemoet te komen, is het speelseizoen van De Kievit verlengd tot en met zaterdag 24 oktober. Dat is drie weken langer dan normaal!
“We verwachten vanaf de tweede week van juli de speeltuin ook te openen voor onze gasten die een kaartje kopen aan de kassa. Houd onze website en Facebook in de gaten over het laatste nieuws hierover. Wil je nu al de speeltuin bezoeken? Sluit dan een lidmaatschap af. Dat kan aan de kassa; je kunt dan meteen reserveren voor een bezoek aan de speeltuin”, roept Maarten van den Bosch op.