vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Sonja verkozen tot ondernemer van de maand

Sonja verkozen tot ondernemer van de maand

Sonja verkozen tot ondernemer van de maand

Tijdens de woensdagavond 22 maart gehouden clubavond van de Berkelse winkeliersvereniging werd Sonja Steentjes van Sonja’s Vitaminebron aan het Westerplein uitgeroepen tot ondernemer van de maand. Met op de uitgereikte oorkonde de reden: ‘Omdat jouw bedrijf dit jaar 25 jaar bestaat. Sonja en haar team zetten zich dagelijks in voor hun klanten en hebben service hoog in het vaandel staan.’

Na enkele jaren in een supermarkt gewerkt te hebben besloot Sonja 25 jaar geleden van start te gaan met een eigen onderneming in groente en fruit. Ze kreeg een standplaats op de hoek van de Krugerlaan en de Van der Voortstraat. De zaken liepen zo goed dat na vijf jaar een winkel betrokken kon worden op de hoek van de Wilhelminastraat en de Julianastraat. Ook die periode duurde vijf jaar. Toen er vijftien jaar geleden nieuwbouw werd gepleegd in Berkel Centrum besloot Sonja haar waar daarheen te verhuizen en die stap bleek een goede.
“We hebben er nog volop zin in en zolang ik fit ben – want er moet dagelijks veel worden gesjouwd – gaan we met volle energie verder de volgende jaren in,” lacht Sonja die inmiddels 56 lentes telt en haar klanten dus nog wel een aantal jaren kan blijven verrassen met haar Vitaminebron.