woensdag 12 augustus 2020 | week 33
Home » Sport » Soccer Boys troeft BVCB af
Bleiswijk - Na een reeks redelijke oefenwedstrijden heeft BVCB z'n Waterloo gevonden bij Soccer Boys. De Bleiswijkse formatie die gezien het spelersarsenaal ten opzichte van vorig seizoen geen wijzigingen heeft ondergaan, joeg al binnen tien minuten BVCB-oefenmeester Gerard van Ruitenburg in het harnas door een 2-0 voorsprong te nemen.

Soccer Boys troeft BVCB af

Soccer Boys troeft BVCB af

Bleiswijk – Na een reeks redelijke oefenwedstrijden heeft BVCB z’n Waterloo gevonden bij Soccer Boys. De Bleiswijkse formatie die gezien het spelersarsenaal ten opzichte van vorig seizoen geen wijzigingen heeft ondergaan, joeg al binnen tien minuten BVCB-oefenmeester Gerard van Ruitenburg in het harnas door een 2-0 voorsprong te nemen.

De BVCB-afweer wist zich geen raad met het opportunistische spel van de Bleiswijkers. Dion Zeelenberg wist een voorzet met het hoofd te verlengen, 1-0, maar het tweede doelpunt bracht nog meer vervoering bij de thuisclub, omdat de vaak ongrijpbare Ruben van den Bosch bijna van eigen helft de BVCB-verdediging zijn hielen liet zien. Hij sloot zijn lange solo af met een doeltreffend schot waardoor de bezoekende doelman Lennart van den Hengel voor de tweede maal de bal uit het doel moest halen, 2-0. De doelman van BVCB kwam in het vervolg overigens sterk voor de dag met een redding op een doelpoging van Martijn Helmendach. Het was Evan Blom die voor BVCB de bal in de 35ste minuut hard in het net joeg, 2-1.
Soccer Boys kreeg al snel een derde doelpunt op het scorebord toen aanvoerder Helmendach op aangeven van Kent van Ruler doel trof, 3-1. Ruben van den Bosch zorgde voordat er tien minuten in de tweede helft verstreken waren voor zijn tweede doelpunt, 4-1. Uit een voorzet van de beste man bij BVCB, Ayrton Verlaan (ex-Zuidland), scoorde invaller Michael de Rooy de 4-2. Ferry Bross wist een enorme misser af te straffen met het vijfde doelpunt voor Soccer Boy, 5-2.