donderdag 3 december 2020 | week 49
Home » Nieuws » Sinterklaas rijdt Lansingerland niet voorbij…
Burgemeester Pieter van de Stadt ontving Sinterklaas op het gemeentehuis en overhandigde de Sint nog een stapel prachtige tekeningen van de kinderen uit Lansingerland.

Sinterklaas rijdt Lansingerland niet voorbij…

Sinterklaas rijdt Lansingerland niet voorbij…

Lansingerland – Zaterdag was burgemeester Pieter van de Stadt naar Paleis Soestdijk gereden om de vele tekeningen die kinderen naar het gemeentehuis van Lansingerland hadden gestuurd, te overhandigen aan Sinterklaas. Al snel bracht de Sint een tegenbezoek.

Zaterdag waren er vanwege het coronavirus geen intochten in Lansingerland. De intocht van de Goedheiligman was wel in het Sinterklaasjournaal te volgen. Daar was ook te zien dat Sinterklaas zijn intrek in Paleis Soestdijk heeft genomen. Alle burgemeesters van ons land waren naar Soestdijk gereden om de Sint zakken met tekeningen te overhandigen.
Omdat Sinterklaas hoorde dat de burgemeester na zaterdag nog meer tekeningen had ontvangen, kon Sinterklaas het niet laten de burgemeester van Lansingerland – weliswaar op 1,5 meter – toch nog even te bezoeken.
Het is overigens nog steeds mogelijk je tekening naar het gemeentehuis van Lansingerland te brengen; voor de deur is speciaal voor dit doel een brievenbus neergezet. De burgemeester zal ervoor zorgen dat alle tekeningen uiteindelijk bij Sinterklaas belanden.
Tekeningen kunnen ook via het Sinterklaasjournaal worden aangeleverd, dan krijgen de kinderen ook filmpje van Pieter te zien.