donderdag 3 december 2020 | week 49
Home » Algemeen » Sinterklaas gastvrij ontvangen met slaap- en werkkamer
Het team van Muller & Co realiseerde een schitterende kamer voor Sinterklaas.

Sinterklaas gastvrij ontvangen met slaap- en werkkamer

Sinterklaas gastvrij ontvangen met slaap- en werkkamer

Berkel en Rodenrijs – Vorige week ging de telefoon bij Muller & Co in Berkel Centrum. Aannemen of niet? De horeca is immers gesloten en gasten kunnen niet ontvangen worden. Toch maar even luisteren wie het was. Jawel; Sinterklaas in hoogsteigen persoon met een belangrijke vraag die hij niet aan zijn Regelpiet durfde over te laten.

Trees Borkus-Henskens

Sinterklaas bleek op zoek naar een slaap- en werkkamer en vroeg zich af of die bij Muller & Co beschikbaar was om dicht bij de kinderen van Lansingerland te kunnen zijn. “Voor een paar weken; met daarin een bed en bovendien genoeg ruimte om alle pakjes een plek te geven die uitgedeeld moesten gaan worden. Maar ook een plek voor het paard, voor een flesje port na een drukke dag en een beetje privacy. Nou; dat kon geregeld worden. Het team van Muller & Co voelde zich vereerd en binnen een dag was alles geregeld. Piet Co kwam nog wel even kijken of alles in orde was. Met als gevolg dat Sinterklaas zaterdagavond na de drukke aankomstdag zijn hoofd neer kon leggen in een fraai bed en droomde van de weken die komen gaan in Lansingerland.

Actie

Helaas staan de maatregelen rond het coronavirus niet toe dat de deur wagenwijd open kan, maar als de werkzaamheden van Sinterklaas het toestaan kunnen kinderen wel even naar binnen gluren aan de zijkant van het pand. Daar hangt ook een brievenbus waar tekeningen en verlanglijstjes in gestopt kunnen worden. Die kunnen ook naar sinterklaas@mullerenco.nl worden gestuurd. Een of twee keer in de week zoekt Sinterklaas er de mooiste uit die hij boven zijn bed hangt en de rest komt boven de open haard.
Daarnaast houdt Muller & Co op 4 en 5 december een actie waarbij degenen die een ontbijt/lunchbox bestellen ook een gesprek met Sinterklaas kunnen afspreken. Een persoonlijk contact met de Sint via facetime of videocall; hoe leuk is dat! Hij verklapt dan meteen de verrassing die hij heeft meegebracht voor elk kind.
Alle relevante informatie over deze bijzondere gast en zijn plannen staat op www.mullerenco.nl , het klein Muller Journaal en de andere social media.