maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Advertorial » Schoenmakerij Bik & zn. op tijd klaar voor Click & Collect
Bergschenhoek - Aan de hartverwarmende reacties van klanten merken ze bij Schoenmakerij Bik & zn. dat inwoners van Lansingerland graag voor hun lokale ondernemer kiezen. Een goede buur is beter dan een verre webshop.

Schoenmakerij Bik & zn. op tijd klaar voor Click & Collect

Schoenmakerij Bik & zn. op tijd klaar voor Click & Collect

Bergschenhoek – Aan de hartverwarmende reacties van klanten merken ze bij Schoenmakerij Bik & zn. dat inwoners van Lansingerland graag voor hun lokale ondernemer kiezen. Een goede buur is beter dan een verre webshop.

Het viel direct al op na de eerste lockdown. Blij dat je nog open bent, hoorden ze dan ook vaak bij Bik. De schoenmaker voelt zich enorm gesteund en gewaardeerd door de inwoners uit Lansingerland. Het idee voor een lokale webshop ontstond dan ook snel. Zo kunnen inwoners uit Lansingerland gewoon altijd lokaal blijven winkelen. Je wilt toch niet per ongeluk een tube schoencrème vanuit Duitsland laten bezorgen als het ook van dichtbij kan komen.
Gelukkig kon de schoenmaker uiteindelijk open blijven voor reparatie en het bijmaken van sleutels. En nu kan per 10 februari verkoop aan het lijstje worden toegevoegd. Het uitkiezen van wanten, riemen, sloffen en onderhoudsproducten is dan ook weer mogelijk via het zogeheten click en collect.
Click & Collect betekent dat bestellingen via de website of telefoon moeten worden doorgegeven. Deze kunnen dan op een afgesproken tijdstip worden opgehaald. Een uitdaging voor veel kleine ondernemers, want hoe krijg je je assortiment zo snel online? Wat een toeval dat de website van Schoenmakerij Bik net twee dagen af was.
Op de website staat ook onderhoudsadvies en kunnen reparaties worden aangemeld. Bik biedt een bezorgservice aan voor alle inwoners uit Lansingerland, ook voor reparaties. Kijk op www.schoenmakerijbik.nl.