vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Schaefer; de eerste makelaar in Bleiswijk

Schaefer; de eerste makelaar in Bleiswijk

Schaefer; de eerste makelaar in Bleiswijk

Bleiswijk – Ruim 36 jaar geleden werd Hans Schaefer de eerste onafhankelijke NVM makelaar van Bleiswijk. Er was in die tijd een samenwerking met De Haan die zich met zijn makelaarskantoor met name richtte op Berkel en Rodenrijs. Bergschenhoek verzorgden ze samen.

Nog steeds, ook na al die jaren, is Hans Schaefer actief in makelaarsland in heel Lansingerland en omgeving. Huizen, winkels, kantoren, bedrijfspanden; voor zowel koop als verkoop en verhuur, maar ook voor taxaties en advies kan de klant een beroep op hem doen; en op de jarenlange ervaring van het Bleiswijkse kantoor.

Een tevreden klant

Met een tomeloze energie zet de makelaar zich in. Het doel is duidelijk; een tevreden klant die kan terugkijken op een complete, vruchtbare, goed vormgegeven periode met het gewenste resultaat.
Makelaarskantoor Schaefer biedt een breed pakket en is bovendien lid van de beroepsorganisatie voor kwaliteitsmakelaars de NVM. Met niet alleen een ruime ervaring, maar tevens een uitgebreid netwerk, het gebruik van moderne communicatiemiddelen en bovendien een innovatieve aanpak.
Steeds meer belangstellenden weten de weg naar Lansingerland te vinden en daar haakt Schaefer goed bij aan met een totaal vernieuwde en makkelijk toegankelijke website. Maar ook de huisstijl werd gemoderniseerd en tevens de mogelijkheid om van deeldiensten gebruik te maken past bij deze tijd. Zo blijft de Bleiswijkse makelaar helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst in het voor velen zo aantrekkelijke Lansingerland. Om er te wonen en te werken.
Geniet van het aanbod op www.makelaarskantoorschaefer.nl, de vernieuwde website van makelaarskantoor Schaefer.