vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Samenwerkingsactie Bergschenhoek ondernemers
.

Samenwerkingsactie Bergschenhoek ondernemers

Samenwerkingsactie Bergschenhoek ondernemers

Bergschenhoek – Op maandag 25 november gaat in Bergschenhoek alweer de tweede editie van de Kraspas van start. Na een zeer succesvolle eerste editie is deze actie nu ter beschikking gesteld aan alle ondernemers van Bergschenhoek centrum. Uiteindelijk is het een samenwerkingsactie tussen 23 ondernemers geworden, die de consument beloont om aankopen in Bergschenhoek te doen. De actie duurt vier weken en is gratis voor de consument.

Bij elke aankoop bij één van de deelnemende bedrijven in Bergschenhoekontvang je gratis een Kraspas. Als je de kraslaag wegkrast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. “Het interessante van de Kraspas is dat wij als lokale ondernemers klanten actief naar elkaar doorverwijzen”, aldus Jordy Koelhuis van Plus Koelhuis.

Winkels

In totaal doen er drieëntwintig Bergschenhoekse ondernemers mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn: PLUS, Drogisterij Parfumerie De Reiger, Hoeckse Vis en Zeebanket, Daan’s Optiek, Kwalitaria Délifrance Bergschenhoek, Michel Van Dijk Tweewielers, Primera, Josh en Juuls Foodbar, Bike Totaal Martin van der Wel Tweewielers, Bloemen & Zo, New York Pizza, Ivy Fashion, Erik’s Outlet, Asya Döner Kebab, Solange Bergschenhoek, Alexanderhoeve Bergschenhoek, Herenkapsalon Arjan van Velzen, Bon Chef, My Way Hairstyling, VakantieXperts Estee, Eterij & Tapperij de Kruin, Vakgarage Breugem en Colorwood.

Prijzen

De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder een boodschappenpakketten, gratis metamorfose, een gratis zonnebril, een heerlijke lunch, een gratis XL pizza, een gratis barbecue, een gratis gevulde wijnmand, een gratis koudbuffetschotel, voucher om foto’s gratis af te drukken, gratis knipbeurt, welnesspakket, een reischeque en een zeer groot aantal waardebonnen variërend van 10 tot wel 125 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook scherpe acties van de deelnemende winkels winnen.
Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/bergschenhoek .