donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Ruimere locatie voor The Slimmer Me
Esther in haar nieuwe en ruime locatie.

Ruimere locatie voor The Slimmer Me

Ruimere locatie voor The Slimmer Me

Berkel en Rodenrijs – Het is inmiddels al weer vijf jaar geleden dat Esther Woutersen van start ging als powerslimcoach van The Slimmer Me. Een eerste lustrum dat zij viert in de nieuwe en ruimere locatie die onlangs werd betrokken aan de Industrieweg 5 (kamer 1.06) in Rodenrijs.

Vijf jaar geleden ging Esther van start vanuit haar woning aan de Wilhelminastraat. Na haar verhuizing naar de Opaal ging daar de praktijk aan huis verder, maar Esther groeide ook daar al snel uit haar jasje. Ze ging op zoek naar een ruimere locatie waar ze niet alleen haar cliënten goed kan ontvangen, maar ook de producten beter kan presenteren. En dat is gelukt! In een bedrijfsverzamelgebouw waar Esther nu de ruimte heeft die ze zocht.

Professioneler

“Cliënten ontvangen in een bedrijfslocatie is net iets professioneler en daar kom je vanzelf op uit als je praktijk groeit en die eigenlijk niet meer past in een woonhuis samen met een gezin,” heeft Esther inmiddels ervaren. “De locatie is laagdrempelig en bovendien heb ik een wekelijks inloopspreekuur op maandagavond van 18.45 tot 19.15 uur en woensdagochtend van 10.00 tot 10.30 uur, voor belangstellenden die iets meer willen weten over The Slimmer Me en wat nader kennis willen maken met de producten die we gebruiken.”
Esther begeleidt bij het afvallen en bovendien bij leefstijlcoaching op het gebied van voeding, beweging en mindset. ‘We bieden een steeds uitgebreider pakket om je lekker in je vel te voelen. Het fijne aan dit vak is dat je mensen weer tot bloei ziet komen. Ze doen het zelf, maar ik sta aan de kant te juichen.”

Bewuste keuze

The Slimmer Me biedt geen moeilijke leefstijl. “Er zit een duidelijke opbouw in en een doel dat je wilt behalen. Met het eten van echt voedsel, gemiddeld zes eetmomenten per dag, goed in te passen in je sociale leven, met duidelijkheid wat wel en niet in dit dieet past. Je raakt alleen maar gemotiveerder, omdat je ziet dat het werkt. Stapsgewijs toewerken naar een volwaardig, gezond en vooral lekker voedingspatroon waarbij een goed gevoel over je lijf behouden blijft. Met tevens een goed opbouwprogramma met aandacht om op gewicht te blijven. Is het gewenste gewicht behaald, dan is er nog gratis een jaar nazorg als steuntje in de rug. Het is een methode waar zowel mannen als vrouwen zich goed bij voelen. Iedereen die hier komt heeft z’n eigen verhaal. Graag afvallen na het krijgen van een baby, voor een aanstaand huwelijk, na stoppen met roken, voor een vakantie en de laatste maanden ook het weer kwijtraken van coronakilo’s.”
Esther heeft naast de vijf jaar ervaring tevens zelf ooit de weg naar afvallen bij The Slimmer Me afgelegd, dus ze weet wat er voor komt kijken een doel te bereiken. Daarnaast volgde ze de opleiding tot voedingsdeskundige. Voor meer informatie: info@theslimmerme.nl of www.theslimmerme.nl.