donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Lezersschrijven » Restafval en plastic

Restafval en plastic

Graag zou ik zien dat de gemeente eens optreedt tegen mensen die hun restafval naast de containers zetten, nu op de hoek Piet Kramerzoom staan vier zakken naast de container, waar een algemene container staat. Dan op de hoek Maria Enzersdorflaan hangen op maandag de plastic vuilzakken al buiten die worden pas woensdag opgehaald. Ik denk als ik het dorp rondfiets er nog vele volgen. Wat is dat? Lezen de mensen de info niet, of is het gewoon het probleem voor andere burgers als ik de troep maar niet in mijn huis/tuin heb staan. De mentaliteit van ikke ikke.
Ik denk dat het een kleine moeite is bij deze zakken het bijbehorende adres te vinden en een boete uitschrijven. Als de zakken plastic kapot gemaakt worden komt al het plastic in de plantsoenen en sloten met alle gevolgen van dien. Want niemand zal het oprapen. Zeker als je met de honden wandelt zie je hoe mensen overal hun troep neer gooien. Misschien moet de gemeente ook eens wat meer vuilnisbakken neerzetten. Laten wij onze leefomgeving nu eens met elkaar opgeruimd houden, kleine moeite, groot plezier.

B. Oranje