zondag 28 februari 2021 | week 08
Home » Advertorial » Renault- en Daciadealer Autohaag Zeeuw Delft centraal gelegen voor heel Lansingerland
Autohaag Zeeuw Delft is gevestigd aan de Exportweg in Delfgauw.

Renault- en Daciadealer Autohaag Zeeuw Delft centraal gelegen voor heel Lansingerland

Delfgauw – Autohaag Zeeuw Delft, gevestigd op een schitterende locatie aan de Exportweg (bedrijventerrein Ruyven) langs de N470, is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Autohaag Zeeuw Delft vertegenwoordigt de merken Renault en Dacia voor zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens.

Autohaag Zeeuw staat van oudsher bekend als een Renault organisatie. Met momenteel 17 filialen zijn ze momenteel goed vertegenwoordigd in Zuid-Holland. Naast het merken Renault en Dacia voert Autohaag Zeeuw in hetzelfde gebied ook de merken Kia en Ford. Hiermee biedt Autohaag Zeeuw een assortiment dat ongekend is.

Mogelijkheden

Vestigingsmanager Ed Mouton vertelt over de vele mogelijkheden bij Autohaag Zeeuw in Delfgauw.

Autohaag Zeeuw Delft is Renault Pro+ Center. Deze zijn bij uitstek ingericht voor de zakelijke markt. Daarnaast heeft Autohaag Zeeuw Delft een eigen Rent afdeling voor korte- en lang verhuur van personen- of bedrijfswagens, een schadeherstelbedrijf, een eigen leasemaatschappij (Forward Lease) en een eigen verzekeringstak Assubliem.

Naast een uitgebreide showroom op de begane grond met daarin de nieuwste modellen (ook elektrische auto’s) personenauto’s en bedrijfswagens beschikt de locatie in Delfgauw tevens over een showroom op de eerste etage met daarin minimaal honderd gebruikte auto’s van alle merken. Ook is er een Renault Minute Center waar men binnen kan rijden zonder vooraf een afspraak te maken.

In de locatie Delfgauw werken 40 mensen in een goede mix van ervaring, kennis en leeftijd. Dus werknemers met een jarenlange ervaring, maar ook jonge mensen die dicht op alle nieuwe ontwikkelingen zitten in de zich snel ontwikkelende en dynamische autobranche. We hebben veel klanten – ook veel grote zakelijke – die hier al heel lang komen. Zij vormen ons beste visitekaartje.”

Autohaag Zeeuw Delft is op werkdagen geopend van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag is de showroom de hele dag en de werkplaats tussen 09.30 en 12.30 uur geopend.

Ontstaan

Autohaag Zeeuw komt voort uit een fusie tussen Auto Haag en Zeeuw Autobedrijven.

Auto Haag was sinds 1954 dé Renault dealer in Den Haag en Zeeuw Autobedrijven was vanaf 1979 dé Renault-dealer in Delft. In 1987 vestigde Zeeuw Autobedrijven zich met Renault naast Delft zich ook in ’s Gravenzande en De Lier. In 2002 zijn beide bedrijven gefuseerd tot Autohaag Zeeuw. Onder leiding van directeur Piet Zeeuw (Algemeen directeur en tevens grondlegger van Zeeuw Autobedrijven) is de klant bij Autohaag Zeeuw verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en een optimale service. “De klant staat bij Autohaag Zeeuw altijd centraal, klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze grootte kunnen wij goed inkopen en mede daardoor scherpe acties voor de klant realiseren; een goede prijs voor een goed product!”