woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Nieuws » Recordaantal inzendingen Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Recordaantal inzendingen Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Recordaantal inzendingen Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Lansingerland – Ook dit jaar hebben honderden lezers van De Heraut deelgenomen aan de Nieuwjaarspuzzel. Het aantal deelnemers blijft stijgen, waarvoor we u hartelijk danken. Bram en zijn zoon Jorik (13) Wiebenga uit Bergschenhoek zijn dit jaar de gelukkige winnaars geworden.

Vrijdag werden Bram en Jorik ontvangen op het kantoor van De Heraut aan de Berkelse Poort waar zij de hoofdprijs, cadeaubonnen met een totale waarde van € 240, ontvingen uit handen van eindredacteur Annette Docter.
Dat vader en zoon blij zijn zal geen verrassing te zijn. “We doen al jaren met de puzzel mee. Hoe we de waardebonnen gaan besteden, weten we nog niet. Wel hebben we afgesproken ze onder elkaar te verdelen”, lacht Jorik, leerling van de GSR te Rotterdam.
Ook de 10-jarige Koen Witkamp uit Bergschenhoek, leerling van CBS Boterdorp, kwam samen met zijn ouders en zusje z’n prijs ophalen. Koen is de jongste winnaar en won de 5e prijs.

Goed gedaan Koen!

Koen vertelde dat hij in de kerstvakantie een middag bezig is geweest met de puzzel. Knap gedaan hoor! De tweede prijs is voor Marc Koot uit Bergschenhoek die op Bali te horen kreeg, dat hij bonnen met een totale waarde van € 120 had gewonnen.

Overige prijswinnaars

Joke Voorn uit Bleiswijk werd 3e, H. van Rutten uit Berkel en Rodenrijs 4e, Kirsten Kornet uit Berkel en Rodenrijs 6e, Rina van Arum uit Berkel en Rodenrijs 7e, Sophie in ’t Veld uit Berkel en Rodenrijs 8e, J. van der Burg uit Bergschenhoek 9e en P.C. de Vrij uit Bergschenhoek werd 10e.

Alle prijswinnaars hartelijk gefeliciteerd!

Check Also

Zwembad De Windas weer geopend

Lansingerland - Met een ballonnenboog bij de entree en allemaal blije gezichten was het vrijdag 22 mei weer lekker druk in en rond zwembad De Windas. Die dag gingen de deuren weer open na een lange sluiting, veroorzaakt door het coronavirus. Dat voorlopig nog niet alles bij het oude is zal duidelijk zijn, maar het begin is er.

Geef een reactie