donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Quinto Kappers ziet mogelijkheden
Mike is heel blij met het pand van de buren dat inmiddels volop in gebruik is.

Quinto Kappers ziet mogelijkheden

Quinto Kappers ziet mogelijkheden

Berkel en Rodenrijs – Ze hebben er allemaal weer zin in; het team van Quinto Kappers dat enkele weken schaar en föhn niet kon hanteren, omdat het coronavirus roet in het eten gooide. De deuren van de kapsalons in zowel Berkel Centrum als Bleiswijk mochten weer open en meteen vanaf het eerste moment was het een drukte van jewelste en konden de ‘coronakapsels’ vakkundig worden aangepakt.

Maar zoveel klanten betekende ook heel veel rekening houden met alle voorschriften die werden gesteld en de kapsalon zo in gebruik nemen dat het voor iedereen veilig is. Anderhalve meter ruimte tussen zowel de klanten als de medewerkers, schermen tussen werkplekken, mondkapjes, desinfecterende gel; het was er allemaal. Maar ook een constante wisseling en loop in de zaak.

Gouden tip

Eigenaar Mike Stokman liep enkele weken geleden naar zijn pand in de Herenstraat en passeerde daarbij het al enkele maanden leeg staande pand van de buren. Daar ontmoette hij een klant die spontaan opmerkte ‘waarom zet je hier geen stoelen neer?’ en dat zette hem aan het denken. Hij belde de verhuurder en die vond het een prima idee als Mike het pand (tijdelijk) ging huren. Huurder en verhuurder allebei blij! Er werden een paar stoelen en spiegels in de ruimte geplaatst en zo kwam er meteen meer ruimte in de kapsalon. “We konden lekker beginnen en iedereen heeft een goede werkplek. Ook de klanten zijn blij, want we kunnen nu nog meer plekken creëren.”
Voorlopig huurt Quinto Kappers het buurpand tot eind juni. “Daarna zien we wel weer. Nu zijn we zowel blij als dankbaar dat onze klanten met hun ‘coronakapsel’ hebben gewacht op hun eigen kapper. We worden als kappers gewaardeerd voor ons vak. Wel vragen we iedereen om met gewassen haar te komen, alleen, gezond en op tijd om alles zo goed en veilig mogelijk in goede banen te kunnen leiden. Alles gaat op afspraak; binnenkort komt daar ook online de mogelijkheid voor om een afspraak via de site te maken.”
En wil je bij Quinto Kappers komen werken? Er is plek voor nieuwe collega’s, dus informeer eens in de Herenstraat in Berkel Centrum of in de Dorpsstraat in Bleiswijk.