zaterdag 8 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Queen coverband maakt feest compleet

Queen coverband maakt feest compleet

Roomsoes in Muziekpodium Rotonde

Queen coverband maakt feest compleet

Berkel en Rodenrijs – Queen liefhebbers opgelet. Zaterdag 10 december treedt de Queen coverband Miracle op in de Rotonde, op sportpark Het Hoge Land. Die avond is er weer een Roomsoes voor de oudere jongeren onder ons.

De leden van Miracle zijn al weken aan het oefenen voor deze legendarische avond. Maar eigenlijk is dat niet nodig, want ze zijn zeer ervaren. Vanaf 21.00 uur zwaaien de deuren van Muziekpodium Rotonde open voor iedereen die van Queen, live muziek, een drankje en van roomsoezen houdt. De
entree is gratis, alhoewel op deze avond een vrijwillige bijdrage in de kosten zeer welkom is! Er zal bij de bar een roompot staan om het voortbestaan van de Roomsoes te waarborgen. Maar bovenal moet het een bomvolle gezellige en feestelijke avond worden.

Miracle

Een Hollandse Queen tribute band met een Italiaans sausje, dat is Miracle, een band die al 20 jaar aan de weg timmert. Professioneel en kwalitatief hoogstaand en met je ogen dicht bijna niet te onderscheiden produceren zij dezelfde bombastische sound die iedereen van Queen kent. De geweldige Italiaanse frontman Jordan Trey weet met zijn stem de meester te benaderen en haalt noten waarvan je denkt dat alleen Freddy die kon halen. Kijk op de Facebook pagina van Miracle voor een voorproefje.

Oudere jongeren

Lekker genieten van muziek, een biertje of een wijntje en livemuziek. Dat kunnen oudere jongeren van boven de 45 die al jaren hier wonen en hun vrienden weer eens willen spreken, maar ook nieuwe, naar Lansingerland verhuisde oudere jongeren die kennis willen maken met leeftijdsgenoten. Kom gewoon lekker op de fiets naar Het Hoge Land voor een Roomsoesavond. Ook als je alleen bent, is het gezellig, er is altijd wel iemand die je toch blijkt te kennen.
Voorheen werd de Roomsoes in Ome Ab gehouden, sinds enige tijd is deze locatie niet meer beschikbaar. Een goed alternatief is de Rotonde met een mooi podium en goed geluid, ook voldoende ruimte om kletsen, te dansen en te drinken!
De band wordt deze avond aangeboden door wat jarigen die er nu al heel veel zin in hebben! Dus een feestje wordt het sowieso!