woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Primera doet het goed
 Meryem heet steeds meer klanten welkom in haar Primera. Met een uitgebreid assortiment en een prima service.

Primera doet het goed

Primera doet het goed

In vier jaar tijd is de Primera aan de Dorpsstraat in Bergschenhoek uitgegroeid tot een begrip. Tot een zaak waar je elke keer weer voor een verrassing komt te staan met een ‘hebben ze dat ook al hier?’ Met vanaf begin dit jaar tevens de uitbreiding van een brievenbus in de winkel en een plek waar pakketjes kunnen worden ingeleverd bij het postkantoor, maar waar rondkijkend nog veel meer te beleven is.

Een wand vol cadeaukaartjes trekt al snel de aandacht. Eigenaresse Meryem: “Je hoeft niet meer naar de stad voor een cadeaubon; je kunt ze hier van alle grote zaken kopen. Weet je niet precies waar degene waar je de bon voor koopt zijn of haar inkopen doet? Dan koop je een ‘neutrale’ keuze cadeaukaart van Primera die hier vervolgens later kan worden omgeruild voor een bon naar keuze! Bovendien leuk ingepakt, zoals alle cadeautjes hier; gratis en voor niets!”

Assortiment

Kalenders, agenda’s, boeken (alle toptitels zijn te leveren), kaarten, puzzelboekjes, tijdschriften met vijf keer per week een nieuwe levering, loten voor de loterij, rookwaren, leuke cadeautjes, eetbonnen of bonnen voor een weekendje weg, Riverdale, een hele kantoorartikelenwand, telefoonkaarten, Playstation, X Box, Spotify, iTunes, Google Play, Netflix; maar Primera is ook de enige winkel in Nederland met de originele molen van Samsung en Apple. Alles overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd.

Meryem heeft het helemaal naar haar zin in haar winkel. Inmiddels is ze aspirant-lid van het Bruisend Bergschenhoek bestuur en lid van de werkgroep. Maar ook landelijk viel ze op en ook daar is ze inmiddels tot het Primera-bestuur toegetreden. Nog niet eerder bij Primera Bergschenhoek binnen gelopen? Na dit stukje genoeg reden er eens een kijkje te gaan nemen en je te laten inspireren. Al geef je jezelf maar eens iets cadeau!

Check Also

Het dak eraf bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Het team van Muller & Co telt de dagen: tot op maandag 1 juni de deuren weer open mogen en ze hun gasten weer kunnen ontvangen. Die zullen op een bijzondere manier worden verrast, want niet alleen Muller & Co opent de deuren, maar tevens een nieuw initiatief; La Bodega.

Geef een reactie