woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Prikbord » PRIKBORD REGIO

PRIKBORD REGIO

Thuis bridgen met vrienden

Lansingerland – Wie een avondje met vrienden thuis wil bridgen, kan een koffertje met 24 voorgesorteerde spellen huren bij Bridgeclub Lansingerland. Tegelijkertijd doet men mee aan een mini-competitie met andere bridgeparen; hiermee zijn leuke prijsjes te winnen. Er zijn meerdere koffertjes met verschillende bridgespellen beschikbaar. Met het huren van een koffertje steunt men Bridgeclub Lansingerland. Informatie: Bert en Truus van der Poel, tel. 010 – 5116270 of mail naar: g.poel35@upcmail.nl.

Ouderenadviseur Welzijn Lansingerland

Lansingerland – Voor alle vragen betreffende Wonen, Zorg, Welzijn, Financiën en de WMO kunnen mensen van 67 jaar en ouder contact opnemen met de ouderenadviseur van Welzijn Lansingerland: Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, 2661 ET Bergschenhoek, tel. 010-5225545. Er zijn spreekuren waar u zonder afspraak binnen kunt lopen om een vraag te stellen. Spreekuur is op maandag in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek; op woensdag in de Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, Bleiswijk; op vrijdag in Wel-kom!, ds. Van Koetsveldstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Alle spreekuren worden gehouden van 10.30 tot 11.30 uur.

Hulp bij vinden baan

Lansingerland – Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? JobHulpMaatje kan je helpen. Samen met jou gaat men in een JobGroup van zeven bijeenkomsten aan de slag richting een nieuwe baan. Voor meer informatie en vragen: kijk op de website www.pand58.life/JobHulpMaatje of mail naar Marit Koolhaas jobgroups@pand58.life.

Warme maaltijdservice Welzijn Lansingerland

Lansingerland – Welzijn Lansingerland biedt warme maaltijden aan huis. De maaltijden zijn bedoeld voor mensen die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) niet zelfstandig in staat zijn te koken of een maaltijd op te warmen. Door deze service wil Welzijn ervoor zorgen dat iedereen toch dagelijks een gezonde warme maaltijd kan eten. Als extra service biedt Welzijn hulp bij het invullen van de bestellijst en zo nodig bij het opdienen van de maaltijd. Er is keuze uit vele verschillende maaltijden en deze worden van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 en 13.00 uur bezorgd. Wie gebruik wil maken van deze service of iemand kent die hier gebruik van wil maken neem dan contact op met Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur). Informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Geldzaken niet op orde?

Lansingerland – Humanitas Thuisadministratie helpt inwoners van Lansingerland. Zij kunnen gebruik maken van de gratis hulpverlening van Humanitas Thuisadministratie. Zij bieden kosteloos de helpende hand om de financiën op orde te krijgen. Iedereen kan een beroep doen op de gemotiveerde, betrouwbare en goed getrainde vrijwilligers. Zij helpen op basis van gelijkwaardigheid de regie over het financiële leven (terug) te krijgen. De hulpverleners bieden aandacht, veiligheid, vertrouwen en een luisterend oor en geven praktische tips om weer positief en met zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan. Interesse? Bel of mail via 06 – 202 652 82 of ta.lansingerland@humanitas.nl. Meer informatie via www.humanitas.nl/lansingerland.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Geen bingo Crescendo Bleiswijk – In de maanden mei en juni organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk …

Geef een reactie