woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen, gratis internet. Diverse activiteiten voor jongeren vanaf 10 jaar. Openingstijden: vrijdag van 19.30 tot 23.00 uur. Kijk op www.pectos.nl voor actuele info.

Klaverjassen Soccer Boys

Bleiswijk – Vrijdag 20 september wordt er vanaf 20.15 uur geklaverjast in de kantine van Soccer Boys, aanwezig 20.00 uur (dan kan men op tijd beginnen!). Inschrijfgeld: € 3 p.p. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Deze klaverjasavonden worden altijd op vrijdag en om de veertien dagen gehouden. Er wordt individueel geklaverjast.

Boegsprietlopen

Kruisweg – Op zaterdag 21 september kan er weer worden deelgenomen aan het boegsprietlopen bij Bar-Brasserie De Tuin van Bleiswijk aan de Kruisweg. Inschrijven kan ter plaatse of per mail boegsprietlopen@outlook.com. Melden bij de startlocatie om 14.30 uur, inschrijfkosten € 5,00. De start van het boegsprietlopen is om 15.00 uur. De prijsuitreiking en trekking loterij om 17.00 uur. Schoenen zijn verplicht en deelname is op eigen risico.

Klaverjassen 55+

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 21 september een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 14.00 uur. Toegang € 4. Informatie: Nel Koot, tel. 010-5216892. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Najaarsmarkt Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 21 september vindt van 10.00 tot 17.00 uur de Najaarsmarkt plaats. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Bleiswijkse Dorpskerk en Bio Vakantieoord. Het programma is zeer gevarieerd. Zo wordt er een grote taartenbakwedstrijd gehouden en zijn er leuke nieuwe spelletjes. Op de markt zijn tal van spullen, producten en lekkernijen te koop.

Levensverhaal schrijven

Bleiswijk – Dinsdag 24 september start in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, de cursus ‘Levensverhaal Schrijven’. Tijdens deze cursus leert men hoe verhalen over iemands leven op een eigen unieke manier kunnen worden vastgelegd. Schrijfervaring is niet vereist. Tijd: 14.00-16.00 uur. Frequentie: eens in de veertien dagen. Aanmelden/info: scribenda@live.nl of tel. 010-5218101.

Concert in Dorpskerk

Bleiswijk – Op zaterdag 28 september geeft het klein gemengd koor Carajillo een optreden in de dorpskerk. Dirigent en muzikaal begeleider van het koor is Jos Vlietstra. Zij zullen liederen ten gehore brengen van Gibbons, Tavener, Paert, Gjeilo, Rossini, Vivaldi, Whitacre, Haendel, Morley, Uusberg en Rachmaninov. Aanvang 20.00 uur, kerk open om 19.30 uur. De toegang is vrij, er is wel een collecte bij de uitgang ten behoeve van de doelstellingen van de stichting.

Oecumenische Open Deur Vredesdienst

Bleiswijk – Voor de eerste keer zal er een Opendeurdienst en een IKO dienst gezamenlijk worden gehouden in de Vredesweek. Deze Oecumenische Opendeur Vredesdienst vindt plaats op zondag 22 september in de Open Hof, aanvang 19.00 uur. Het thema is ‘Vrede verbindt over grenzen’. De meditatie wordt gehouden door pastor Stefan Bladowski. Muzikale begeleiding is er van de Ad Hoc Band. Na afloop is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Geen bingo Crescendo Bleiswijk – In de maanden mei en juni organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk …

Geef een reactie