zaterdag 11 juli 2020 | week 28
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

‘In Touch’ koffieochtend voor vrouwen

Bergschenhoek – Op dinsdag 21 januari is er van 9.30 tot 11.00 uur een open koffieochtend voor vrouwen in de Hervormde kerk. Ds. Arjan Terlouw, predikant van de Hervormde Gemeente, spreekt over het onderwerp ‘Verzet en overgave. Een inleiding over het leven en werk van Dietrich Bonhoeffer’, aan de hand van Markus 8: 27-38. Deze samenkomsten zijn altijd op de dinsdag en hebben als doel om vrouwen, ongeacht leeftijd en kerkelijke achtergrond, toe te rusten in het geloof; dit door onderlinge ontmoeting en door het uitnodigen van een spreekster of spreker die een bepaald thema bespreekt. Vanaf 09.00 uur is er koffie. Inlichtingen: tel. 015-3693596 (Aria) of de website: vrouwenochtend.wix.com/intouch .

Handwerkclub in Ontmoet!

Bergschenhoek – Elke dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur is er in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, een handwerkclub waar men kan breien, haken en borduren. Een eigen handwerkproject kan meegenomen worden en onder het genot van een kopje koffie/thee en een praatje kan men daarmee aan de slag gaan. Ook mensen die nog geen handwerk hebben kunnen gezellig langs komen om ideeën op te doen of om te leren met de naald om te gaan. Meedoen is gratis. Opgeven is niet nodig. Informatie: kijk op www.welzijnlansingerland.nl, tel. 010 – 5225545 of mail naar info@swsl.nl.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek – Dinsdag 21 januari is er weer een soosmiddag van de KBO Bergschenhoek. Deze soos staat in het teken van gezelligheid. Men kan elkaar ’s middags in een leuke sfeer ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee en de spellendoos en de speelkaarten zijn natuurlijk ook weer aanwezig. KBO-leden zijn van harte welkom, maar ook introducés en aspirant-leden. De parochiezaal van de St. Willibrordkerk aan de Smitshoek 120 is vanaf 13.30 uur open, aanvang 14.00 uur.

KegelCentrum Berghonk

Bergschenhoek – Na een rustige zomer gaan de ballen weer rollen bij KegelCentrum Berghonk. Er wordt gekegeld op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag alsmede op de donderdagavond. Beschikt u nog over vrije tijd en wilt u bewegen, kom dan ook eens kegelen. Informatie: www.hetkegelhonk.nl, mail: info@hetkegelhonk.nl of bel 06 – 40667476.

Klaverjassen PV De Vrijheid

Bergschenhoek – Op maandagavond wordt er geklaverjast in het clubgebouw van Postduivenvereniging De Vrijheid, Sporthoekpad 2. Aanvang 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3, dit is inclusief een kopje koffie of thee.