woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Bingo in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zaterdag 21 september is er een gezellige bingomiddag bij Welzijn Lansingerland in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Aanvang 14.00 uur,zaal open 13.30 uur. Deelname kost € 4,- voor 10 rondes met één kaartje. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545 of mail naar info@swsl.nl of kijk op www.welzijnlansingerland.nl.

Ontmoetingsmiddag

Bergschenhoek – Op dinsdag 24 september is er een ontmoetingsmiddag in de Hervormde kerk. Deze middag begint om 14.30 uur en zal rond 18.00-1815 uur afgelopen zijn. De meditatie wordt verzorgd door ds. A. Terlouw en het seniorenkoor zal optreden. Aan het eind van de middag wordt met elkaar een broodmaaltijd gebruikt. Van harte welkom!

Klaverjassen in de Stander

Bergschenhoek – Elke woensdagmiddag is er vanaf 13.30 uur (prijs)klaverjassen onder leiding van Hans Rens in Bibliotheek Bergschenhoek, gebouw de Stander, Wilhelminastraat 1a. Inleg: € 3,50.

Struin- en ontdektocht Rotta

Bergschenhoek – Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is er op woensdag 25 september een struin- en ontdektocht door de natuur bij Natuur- en Vogelwacht Rotta. Onder leiding van enthousiaste jeugdbegeleiders gaat men na een korte introductie in kleine groepjes op zoek naar vruchten en fruit in de omgeving. Elk kind neemt zijn/haar eigen begeleider mee. Zorg voor degelijke schoenen en kleding die vies mag worden. Er kunnen maximaal 20 kinderen mee en deelname aan deze tocht kost € 2,00 per kind. Verzamelen om 13.30 uur in Natuurcentrum Trefpunt, Hoeksekade 164, einde 15.30 uur. Aanmelden: rotta.jeugd@gmail.com. Informatie; www.rotta-natuur.nl.

KegelCentrum Berghonk

Bergschenhoek – Na een rustige zomer gaan de ballen weer rollen bij KegelCentrum Berghonk. Er wordt gekegeld op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag alsmede op de donderdagavond. Beschikt u nog over vrije tijd en wilt u bewegen, kom dan ook eens kegelen. Informatie: www.hetkegelhonk.nl, mail: info@hetkegelhonk.nl of bel 06 – 40667476.

Besosloop

Bergschenhoek – De 33e Besosloop is op woensdag 25 september. Het startschot valt om 18.30 uur, de loop duurt een uur. Start en finish zijn zoals gebruikelijk op de Beukvaren. Het goede doel is Betuwe Wereldwijd. Bij Betuwe Wereldwijd knappen ze gebruikt gereedschap op. Zij doen dit met mensen met een ‘rugzakje’(zoals autisme of een verstandelijke beperking) en vrijwilligers. Zij verzenden de opgeknapte goederen naar opleidingscentra en andere organisaties in ontwikkelingslanden.

Cursus bloemschikken bij Rotta

Bergschenhoek – Vanaf 30 september start weer een cursus bloemschikken in het Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164. Onder de deskundige leiding van Miep Bos worden alle kneepjes van het bloemschikken geleerd. Het eindresultaat mag mee naar huis. Ook wordt er een kerststuk gemaakt. Er wordt op twee dagen les gegeven: op de maandagavond en de woensdagmorgen. Elke 14 dagen is er een cursusdeel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Informatie en aanmelden: miepbruinbos@hotmail.com, tel. 06-51388535.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Geen bingo Crescendo Bleiswijk – In de maanden mei en juni organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk …

Geef een reactie