vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 11 juli wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Oldenbarneveltconcours

Bergschenhoek – Op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli vindt het jaarlijkse Oldenbarneveltconcours Hippique plaats op het Evenemententerrein aan de Rottbandreef. Vrijdag vanaf ongeveer 17.00 uur begint het oefenspringen en dressuur voor paarden en pony’s en ook zaterdagochtend vanaf 09.00 uur is er springen en dressuur voor paarden en pony’s. ’s Middags wordt er voor de tweede keer een oefencross georganiseerd. De toegang voor beide dagen is gratis. Tevens is er een catering aanwezig voor een hapje en een drankje.

Eten uit de natuur bij Rotta

Bergschenhoek – Natuur- en Vogelwacht Rotta organiseert op zaterdag 13 juli voor Rotta Rangers een activiteit, waarbij de kids (7 t/m 12 jaar) op zoek gaan naar Eten uit de Natuur. Wat kunnen we allemaal vinden in de buurt van het Trefpunt en voor wie is dat eigenlijk eetbaar? Is het gezond, en wat lust jij ook? De kosten bedragen € 2,00 en de activiteit duurt zoals altijd twee uur. Kinderen kunnen zich aanmelden voor de ochtend (aanvang 10.00 uur) of voor de middag (13.30 uur) via rotta.jeugd@gmail.com. Graag voor- en achternaam en leeftijd van de het kind vermelden.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek – Dinsdag 16 juli is er weer een soosmiddag van de KBO Bergschenhoek. Men kan elkaar ’s middags onder het genot van een kopje koffie of thee in een leuke sfeer ontmoeten. De spellendoos en de speelkaarten komen natuurlijk ook weer op tafel. KBO-leden, maar ook introducés en aspirant- leden, zijn van harte welkom. De parochiezaal van de St. Willibrordkerk aan de Smitshoek 120 is vanaf 13.30 uur open, aanvang 14.00 uur.

Klaverjassen in de Stander

Bergschenhoek – Elke woensdagmiddag is er vanaf 13.30 uur (prijs)klaverjassen onder leiding van Hans Rens in Bibliotheek Bergschenhoek, gebouw de Stander, Wilhelminastraat 1a. Inleg: € 3,50.

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. Informatie: tel. 06-40667476, email: info@hetkegelhonk.nl of kijk op de website www.hetkegelhonk.nl.