donderdag 1 oktober 2020 | week 40
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Jeugddienst ‘Who am I?’

Bergschenhoek – Zondagavond 5 mei is er weer een jeugddienst in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1, aanvang 18.30 uur. Dominee Ten Voorde uit Nunspeet gaat voor. Aan het einde van deze iets kortere dienst is er de mogelijkheid om God met elkaar te aanbidden. De band Lux zal de dienst en de aanbidding begeleiden. De dienst zal ingaan op de manier waarop wij onszelf zien en hoe anderen ons zien, maar bovenal staat de vraag centraal wie wij zijn in Gods ogen. Info: emailadres jdc@hervormd.nl, website www.hervormd.nl, Facebook: jeugddienstbergschenhoek en Instagram: jdcbergschenhoek.

Koffie met een cop

Bergschenhoek – Een kopje koffie drinken en in gesprek gaan met één van de wijkagenten van Bergschenhoek. Dat kan in 2019 op de woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur op 8 mei, 10 juli, 18 september en 13 november. Bewoners zijn van harte welkom in het sociaal café van Ontmoet!, gevestigd aan de Wilhelminastraat 1a.

Fietsen vanaf Ontmoet!

Bergschenhoek – Vindt u het leuk om tochten door de regio Lansingerland te fietsen tussen de 30 kilometer en 40 kilometer, fiets dan mee! Om de 14 dagen vertrekt een groep om 13.30 uur vanaf Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. De eerstvolgende keer is woensdag 8 mei. Er wordt ongeveer halverwege een koffiestop gehouden. Op de eerste fietsdag (24 april) is een schemaformulier met data en voorfietsers uitgedeeld. Meefietsen is op eigen risico. Meer informatie is te vinden op de website www.welzijnlansingerland.nl of bel (op werkdagen) 010 – 5225545.