zondag 12 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Prijsuitreiking Halloween Griezelpuzzeltocht Berkel Centrum
Niet alle prijswinnaars konden aanwezig zijn of wilden op de foto, maar dat alle kinderen blij waren met hun gewonnen cadeaubon zal geen verrassing zijn. Tekst/foto: Annette Docter.

Prijsuitreiking Halloween Griezelpuzzeltocht Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Zo’n 380 kinderen hebben vrijdagavond 30 oktober meegedaan aan de Halloween Griezelpuzzeltocht, georganiseerd door Winkelpromenade Berkel Centrum. Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking plaats.

Het was voor de vierde keer dat Berkel Centrum in het teken van Halloween stond. Er werden diverse activiteiten georganiseerd. Nieuw dit jaar was de Griezelpuzzeltocht, waar ruim 380 kinderen met ouders aan hebben meegedaan. Hierbij moesten de kinderen verstopte letters zoeken. Deze letters vormden uiteindelijk een zin. Zaterdag, tijdens de prijsuitreiking, lieten de ouders weten de opzet van de puzzeltocht zeer te waarderen. Alhoewel er bijna 400 kinderen meededen, liepen zij elkaar niet in de weg en was er ook in de winkels voldoende ruimte om naar de letters te zoeken. Voor herhaling vatbaar, aldus de ouders en ook de kinderen hebben enorm genoten.

Prijsuitreiking

Zaterdag kwamen bijna alle negen prijswinnaars naar Shoeby waar zij getrakteerd werden op een glaasje limonade. Ze ontvingen vervolgens hun prijs en gingen op de foto. De prijswinnaars waren in drie leeftijdscategorieën ingedeeld. Voor de oudste categorie was er een cadeaubon van Van Atten en de andere kinderen kregen een cadeaubon van Winkelpromenade Berkel Centrum. In de categorie 1 t/m 3 jaar waren Ishany Bachoe, Geneviève en Finn Kottelaar de winnaars. In de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar waren dit Estrella Seymonson, Finn den Houter en Bas Klop en in de categorie 8 t/m 12 jaar mochten Meike de Vries, Luca Kooiman en Jessy Grootveld hun prijs in ontvangst nemen.

Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagde avond met dank aan de deelnemende winkeliers en kinderen.