zaterdag 23 januari 2021 | week 03
Home » Algemeen » Picasso biedt onderwijs op maat, ook aan jou!
Zoetermeer - In deze tijd is het ontzettend fijn om een coach te hebben die jou begeleidt. En dat kan op het Picasso Lyceum in Zoetermeer.

Picasso biedt onderwijs op maat, ook aan jou!

Picasso biedt onderwijs op maat, ook aan jou!

Zoetermeer – In deze tijd is het ontzettend fijn om een coach te hebben die jou begeleidt. En dat kan op het Picasso Lyceum in Zoetermeer.

In de eerste twee jaar dat je jouw talenten aan het ontdekken bent, heb je op het Picasso wekelijks met jouw coach een gesprek. Samen, en met je ouders, bekijk je of het mogelijk is om vakken te versnellen, op een hoger niveau te volgen of een extra vak te volgen in de bovenbouw. Blijf je tot het examen op meerdere niveaus werken, dan kun je een maatwerkdiploma halen. Maatwerk is ook dat je aan sommige vakken meer tijd kunt besteden dan aan andere.
Op het Picasso Lyceum kan je kiezen en helpen ze je om keuzes te maken. Dat mag ook de uitgestippelde veilige route zijn, zonder poespas. Bovenal is het gewoon een hartstikke gezellige school met TOPklassen (science, ICT, kunst en sport), schooltoneel en veel aandacht voor cultuur en sport.