woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij heet vanaf nu Van Herk Makelaardij
 Het team van Van Herk Makelaardij te Berkel en Rodenrijs met staand v.l.n.r. Peter Veldkamp Ria den Hollander en Cheyenne de Jong. vooraan Arthur Kerkhof Marcel Teeuw en Mieke Veldkamp.

Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij heet vanaf nu Van Herk Makelaardij

Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij heet vanaf nu Van Herk Makelaardij

Berkel en Rodenrijs – Vanaf vandaag, woensdag 18 september, gaat Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij verder onder de naam Van Herk Makelaardij. Deze gemeenschappelijke merknaam voor de elf strategisch verspreide regiokantoren geeft meer herkenbaarheid en laat nog duidelijker zien waar het makelaarskantoor voor staat.

Samen met de collega’s in Rotterdam, Zoetermeer en de andere Van Herk Makelaardij-kantoren in Zuid-Holland bouwt het team in Berkel en Rodenrijs verder aan zijn merkwaarde. “Wij willen onze diensten voortdurend verbeteren en combineren de voordelen van een groot netwerk met onze lokale kennis. Juist de binding met Berkel en Rodenrijs en Lansingerland maakt dat wij snel in kunnen spelen op iedere woonvraag.”
U komt de nieuwe naam voortaan tegen in de communicatie-uitingen. Van Herk Makelaardij blijft ondertussen doen waar ze het beste in is: toekomstgericht meedenken bij het succesvol kopen en verkopen van huizen.
Peter en Mieke Veldkamp staan met hun vertrouwde team voor u klaar in het kantoor aan de Laan van Romen 12 in Berkel en Rodenrijs. Stap gerust eens binnen!

Check Also

Het dak eraf bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Het team van Muller & Co telt de dagen: tot op maandag 1 juni de deuren weer open mogen en ze hun gasten weer kunnen ontvangen. Die zullen op een bijzondere manier worden verrast, want niet alleen Muller & Co opent de deuren, maar tevens een nieuw initiatief; La Bodega.

Geef een reactie