vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Paul & Paul plaatst zonnescherm bij gelukkige winnares 100% NL

Paul & Paul plaatst zonnescherm bij gelukkige winnares 100% NL

Paul & Paul plaatst zonnescherm bij gelukkige winnares 100% NL

Bergschenhoek – Op dinsdag 9 juli heeft Sunmaster met haar Premium Dealer Paul & Paul een Sunmaster SunEye knikarmscherm geleverd en gemonteerd, compleet naar wens van de winnares van de radiocampagne ’t zonnetje in huis’ op 100% NL.

In de maanden april en mei was Sunmaster landelijk te horen op de radiozender 100% NL met de gezamenlijke campagne ‘t Zonnetje in huis. De radiozender en Sunmaster gingen samen op zoek naar een sfeermaker, ‘t zonnetje in huis, en op zoek naar de mooiste familieverhalen. Deelnemers konden hun motivatie insturen en maakten daarmee direct kans om gebeld te worden door Barry, in De Barry Paf Show. Tijdens de campagne was er elke dag een dag winnaar die een zomerpakket won. Deze dagwinnaars maakten allemaal kans op het winnen van de hoofdprijs, een prachtig knikarmscherm van Sunmaster inclusief montage.
Sunmaster werkt nauw samen met haar belangrijke klantgroep Premium Dealers en heeft deze prijswinnaar gekoppeld aan haar Premium Dealer Paul & Paul uit Bergschenhoek, die deze opdracht met veel plezier heeft opgepakt.
Vrijdag 24 mei werd het finalespel gespeeld in de studio van 100% NL. De dagwinnaars hebben afzonderlijk van elkaar het finalespel gespeeld en moesten binnen 15 seconden zoveel mogelijk tracks met in de titel het woord ‘sun’ of ‘zon’ opnoemen. Christel Beekman uit Harmelen wist er onder deze spanningsdruk vier op te noemen en won daarmee het SunEye knikarmscherm. Dinsdag 9 juli is dit knikarmscherm in gewenste kleur en doekdessin van de winnares, gemonteerd door Paul & Paul.