dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Parq Verde groeit uit tot bijzondere locatie
De eerste fase is inmiddels gerealiseerd en de tweede in verkoop.

Parq Verde groeit uit tot bijzondere locatie

Parq Verde groeit uit tot bijzondere locatie

Bergschenhoek – Plegt-Vos realiseert 45 woningen op een prachtige plek tussen de Julianalaan en de Hoeksekade in Bergschenhoek. De eerste fase is inmiddels bijna gereed en de woningen werden opgeleverd, zodat de nieuwe bewoners aan de slag kunnen met de inrichting en de aankleding.

Door Trees Borkus-Henskens

De eerste fase bestaat uit in totaal 22 woningen, waarvan drie kavels voor een zelf te bouwen woning. Nu de eerste fase zo goed als afgerond is ging onlangs de verkoop van fase 2 van start. Van de toen tien aangeboden woningen zijn er inmiddels al zes verkocht. Hierdoor kan in september de eerste paal de grond in waarna gerekend wordt op net zo’n voorspoedige bouw als in de eerste fase, want de oplevering van fase 2 wordt al in het voorjaar van 2021 verwacht.

Nieuw en luxe

In fase 2 komen zes vrijstaande woningen en twee blokken twee-onder-een-kapwoningen. Voor alle kopers die voor het einde van deze maand beslissen om in fase 2 een woning te kopen bestaat de mogelijkheid nog zelf een ruime keuze te maken om de woning naar wens samen te stellen. Zowel in als aan de woning zijn tal van opties mogelijk om de woningen naar wens te realiseren.

Mooi wonen

De toekomstige bewoners kunnen straks op een ruim woonoppervlak genieten van hun privacy, vrijheid en de rust. De woningen bevinden zich in een landelijke omgeving met volop water en groen. Ze hebben een diepe achtertuin, sommige woningen liggen zelfs direct aan het water. Ze zijn allemaal energiezuinig en voorzien van een vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping. Alle voorzieningen bevinden zich dicht bij. Niet alleen het sportpark en recreatiegebied De Rottemeren liggen op loop- en fietsafstand, maar ook de supermarkt, horeca, sportverenigingen, scholen en de mooiste natuur bevinden zich in de omgeving van Parq Verde.

Het bouwbord bij de entree aan de Hoeksekade.

In voorbereiding

Inmiddels is de derde (laatste) fase in voorbereiding. Met daarin een achttal vrijstaande woningen en een blokje tweekappers. Met deze laatste tien zal Parq Verde compleet zijn en ongetwijfeld een mooie aanwinst worden voor Lansingerland. Voor meer informatie: www.lagerweij-fonk.nl.

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie