maandag 13 juli 2020 | week 29
Home » Lezersschrijven » Parkeren bij Lidl

Parkeren bij Lidl

Het parkeerterrein bij Lidl in Bleiswijk is een stuk vergroot en er staan lantaarnpalen met van die kleine boogjes ervoor. Die beschermen de lantaarnpaal. Echter zijn ze niet heel duidelijk zichtbaar en dat zie je vooral aan de grote hoeveelheid verf en krassen die er op zit doordat auto’s ze regelmatig raken. Ik heb dit gemeld bij Lidl. Ik blijk echter de enige te zijn die dit heeft gemeld, vertelde men. Ik kan me dit bijna niet voorstellen, want op de boogjes is te zien dat ze regelmatig geraakt zijn. Ik vroeg of ze iets duidelijker zichtbaar gemaakt zouden kunnen worden, maar daar wilde Lidl niet aan meewerken. Misschien zijn er meer mensen die hier last van hebben. Als zij zich ook bij Lidl melden worden ze misschien toch nog aangepast en zichtbaarder gemaakt.

Marco van Buren