zaterdag 28 november 2020 | week 48
Home » Advertorial » Pannenkoe met vertrouwen de toekomst tegemoet
Michael aan de slag in de keuken bij Pannenkoe.

Pannenkoe met vertrouwen de toekomst tegemoet

Pannenkoe met vertrouwen de toekomst tegemoet

Berkel en Rodenrijs – De basis van Pannenkoe ligt in Lansingerland waar een authentiek stationsgebouw aan de Stationsweg in Berkel en Rodenrijs werd omgebouwd tot een gezellig en sfeervol restaurant dat de naam Pannenkoe kreeg. Inmiddels zijn er, verspreid in de regio, acht Pannenkoe’s.

Michael zwaait vanaf 2018 als franchisenemer de scepter bij Pannenkoe in Rodenrijs. Zelf vertelt hij daarover: “Ik kwam uit de horeca en kreeg in 2014 de kans franchisenemer van Pannenkoe in Leidschendam te worden. Die loopt goed, maar deze tweede locatie van Pannenkoe vormde een nieuwe uitdaging.”

Goede zomer

Na een sluiting van ruim twee maanden eerder dit jaar kijkt Michael terug op een goede zomer. “We waren blij dat we weer open mochten. Wel hebben we het restaurant moeten aanpassen en de zitplaatsen teruggebracht van 80 naar 50, maar gelukkig was het lekker weer en konden we ook het terras bijna elke dag gebruiken. We gaan positief de toekomst is en blijven opletten.”

Bezorgen en afhalen

Al snel ging Pannenkoe Rodenrijs (tijdens de verplichte coronasluiting) van start met een bezorg- en afhaalservice en die is er nog steeds. Vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 20.00 uur bezorgen in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Schiebroek. Van dinsdag tot en met zondag afhalen tussen 11.00 en 20.00 uur. “We gaan daar mee door, omdat we zien dat er vraag naar is en wij goed kunnen voldoen aan die vraag.”

Acties

“We zitten niet stil en bedenken regelmatig een leuke actie. Met de presentatie van het Doeboek, maar ook met kortingsmogelijkheden. Kinderfeestjes kunnen hier weer worden gevierd en wat nog niet iedereen weet: we serveren niet alleen heerlijke pannenkoeken, maar we hebben ook een leuke menukaart met diverse vleesgerechten en ook vegetarische items. Voeg daarbij de uitgebreide lunchkaart en iedereen kan iets van zijn gading vinden en genieten. Met daarbij een uitgebreide bierkaart met eigen Pannenkoebier op de tap. Ook onze borrelplank is de moeite meer dan waard, evenals de drie speciale koffies die we presenteren. We nodigen u graag uit ons restaurant eens te bezoeken; gezellig en de moeite waard!”