donderdag 16 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Pannenkoe blijft verrassen(d)

Pannenkoe blijft verrassen(d)

Pannenkoe blijft verrassen(d)

Lansingerland – De eerste Pannenkoe werd aan de Kruisweg in Bleiswijk geopend en is nog steeds een groot succes. Inmiddels is – na Berkel en Rodenrijs, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Schiedam en Ridderkerk onlangs een achtste Pannenkoe geopend in Lisse, vlakbij De Keukenhof. Allemaal restaurants – herkenbaar aan Pannenkoe – waar je een heerlijke pannenkoek kunt eten, maar waar nog veel meer lekkere producten op de kaart staan. Kinderen zijn er van harte welkom, maar ook volwassenen; Pannenkoe is er voor elke leeftijd en voor iedere smaak. Aan de Kruisweg binnen aan tafel, maar als het weer het toestaat ook op het gezellige en ruime terras van het sfeervolle pand kan het voor iedereen een feestje worden.

Nu de zomervakantie voor de meeste mensen is afgelopen wacht bij Pannenkoe weer de verrassende dinsdagavond met het onbeperkt pannenkoeken eten voor een vaste prijs. Met de keuze uit zowel zoete als hartige pannenkoeken zoveel je lust; iedere dinsdagavond. Elke twee maanden staat een andere seizoenspannenkoek centraal. In het restaurant staat voor de gasten – gezellig als je met een gezelschap komt eten – een Kletskoe(k)spel dat gratis gespeeld kan worden, maar ook te koop is als je het leuk vindt. Bovendien heeft Pannenkoe ‘eigen’ Pannenkoebier: wit, blond en tripel in de fles en blond tevens vers getapt op de pomp.

Geen pannenkoek?

Sla je de pannenkoek liever over? Geen enkel probleem, want de kaart van Pannenkoe is gelukkig zeer uitgebreid. Met naast vers gebakken poffertjes die met diverse lekkernijen belegd kunnen worden biedt de kaart heerlijke voorgerechten als soepen, een plank met warm afgebakken luxe breekbrood en smeerseltjes of een geitenkaassalade, als hoofdgerechten biefstuk, varkenshaas, kipsaté of een grote hamburger premium een ijskaart die er zo lekker uitziet dat je daar bijna mee zou beginnen! Ook lunchen is heel gezellig bij Pannenkoe die elke dag vanaf 11.00 uur geopend is. De keuken sluit om 20.30 uur. Vraag maar eens naar de lunchkaart en je krijgt meteen trek.

En verder…

Kan elk kind dat bij Pannenkoe komt eten een kaart invullen. Dan ontvangt hij of zij rond z’n verjaardag een echte Pannenkoe verjaardagskaart met een verrassing. Er wachten nog veel meer verrassingen bij Pannenkoe. Wat te denken van de doekoe munt voor de kinderen waarmee een leuk cadeautje uitgezocht kan worden uit een grijpmachine. En de stempelkaart waar voor elke twintig euro een stempel op komt voor leuke korting. Ook kan een kinderfeestje worden gevierd dat zou kunnen beginnen (is een keuze) vlakbij de Kruisweg in een stal te Moerkapelle, waarna de kinderen met een huifkar naar Pannenkoe rijden en daar eerst zelf een heerlijk pannenkoek bakken en die vervolgens opeten. Na afloop gaan ze allemaal huiswaarts met een pannenkoekbakdiploma. Vooraf reserveren (079-5931945 voor de Kruisweg in Bleiswijk of 010-5112215 voor Berkel en Rodenrijs) is een aanrader.