vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Paasspeurtocht in Berkel Centrum

Paasspeurtocht in Berkel Centrum

Paasspeurtocht in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Het paasweekend staat voor de deur. En dat gaat gepaard met leuke activiteiten in Berkel Centrum. Zaterdag 15 april komt, na het succes van vorig jaar, de Ganzenparade weer langs. En natuurlijk is ook de Paashaas aanwezig die voor iedereen een lekkere paastraktatie heeft en graag op de foto gaat.

Aankomende week kunnen kinderen alvast aan de slag met de paaseieren speurtocht. Want vanaf 4 april zijn er diverse paaseieren verstopt in de etalages van winkels in Berkel Centrum. Op deze genummerde paaseieren staat een letter. Vul de letters in op de kleurplaat, die verkrijgbaar is bij een groot aantal winkels in het centrum. Kinderen kunnen tijdens de speurtocht langs de winkels om het woord te raden. De kleurplaat met het woord kan op zaterdag 15 april worden ingeleverd bij Verhage, Shoeby of Kiekkiek Friends. Bij inlevering ontvangen alle kinderen een lekker presentje en maken zij kans op één van de drie cadeaubonnen van Berkel Centrum. Deze actie is voor kinderen tot en met 10 jaar. Per leeftijdscategorie wordt één prijswinnaar gekozen. De gelukkige winnaars ontvangen woensdag 19 april een e-mail en kunnen zaterdag 22 april om 15.00 uur de cadeaubon ophalen.

Ganzenparade

Bezoekers van het centrum kunnen op 15 april tussen 12.00 en 16.00 uur de Tambour en zijn Ganzenparade van verre al aan horen komen. Deze act is een unieke combinatie tussen mens, dier en muziek en is gebaseerd op de eeuwenoude diervriendelijke traditie van het ganzenhoeden.
Rondom de feestdagen hanteren de meeste winkeliers de volgende openingstijden: 14 april – Goede Vrijdag – winkels open tot 17.00 uur en op 17 april – tweede paasdag – zijn de winkels gesloten. Op www.winkelcentrum-berkel.nl staan meer evenementen en acties.