dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Paasactie ‘Heel Lansingerland Helpt’
Levert u ook een bijdrage in? Ouderen zullen er heel blij mee zijn.

Paasactie ‘Heel Lansingerland Helpt’

Paasactie ‘Heel Lansingerland Helpt’

Lansingerland – ‘Heel Lansingerland Helpt’ is sinds maandag gestart met een paasactie om de (eenzame) ouderen in Lansingerland komend weekend een hart onder de riem te steken. Een klein gebaar en een teken van saamhorigheid, ter bemoediging, om deze tijd door te komen.

Kaartjes met lieve woorden of een mooi gedichtje. Een eigen gemaakte tekening of knutsel die door de brievenbus kan. En een zakje (voorverpakte!) paaseitjes. Heel Lansingerland Helpt hoopt dat zoveel mogelijk inwoners van Lansingerland gehoor geven aan de oproep om dit te komen inleveren.

Inleveradressen

De kaarten, tekeningen, knutsels en paaseitjes kunnen tot en met vrijdag 10 april worden ingeleverd op de volgende plekken:
– Kantoorboekhandel Janneke (Berkel en Rodenrijs, centrum)
– Het Bloemenhart (Berkel en Rodenrijs, Westpolder)
– Primera (Bergschenhoek)
– Primera (Bleiswijk)
– Crea Irene (Bleiswijk)
– Speel (Bleiswijk).
Houdt u ook bij het inleveren rekening met 1,5 meter afstand?
‘Heel Lansingerland Helpt’ is gestart als facebookgroep. Inwoners (particulieren en ondernemers) en betrokkenen van Lansingerland kunnen in deze groep met en aan elkaar praktische vragen stellen, een concreet aanbod doen, relevante informatie delen, alsmede een oproep doen om elkaar te helpen en te ondersteunen in de huidige situatie rondom het coronavirus. Inmiddels is er ook een website in ontwikkeling, samen met Heel Pijnacker Nootdorp Helpt. Zie hiervoor www.heeloostlandhelpt.nl.

Check Also

D66: Samen vieren we de zomervakantie in Lansingerland

Lansingerland – Deze zomer wordt anders dan andere, want veel van onze inwoners zullen door …

Geef een reactie