vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Algemeen » Organist Arjan Breukhoven geeft live concert in Dorpskerk
Arjan Breukhoven.

Organist Arjan Breukhoven geeft live concert in Dorpskerk

Organist Arjan Breukhoven geeft live concert in Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Het eerste concert in Lansingerland met publiek in deze coronatijd zal zaterdag 6 juni worden gegeven in de Dorpskerk aan de Kerksingel 1. Organist Arjan Breukhoven geeft met inachtneming van de aanwijzingen van het RIVM een tweetal orgelconcerten, aanvang 17.00 en 20.00 uur.

“De anderhalve meter maatregel is in de Dorpskerk goed uit te voeren”, weet Arjan Breukhoven. “Het maximum aantal bezoekers ligt op 30 personen per concert. Er is ruimte genoeg om meer dan anderhalve meter van elkaar te gaan zitten en bij de ingang van de kerk zijn flesjes alcohol om de handen schoon te maken. Bizar eigenlijk dat dit allemaal nodig is, maar heel begrijpelijk, dus wij werken daar natuurlijk aan mee.”
Na 12 maart waren al zijn concerten geannuleerd. Concertreizen naar de USA en Duitsland zijn afgelast, maar ook zijn concerttour naar Australië in juli/augustus gaat niet door. “Ik zie er daarom echt naar uit om weer voor publiek te mogen spelen!”

Gratis online concerten

Sinds de lockdown speelde Arjan Breukhoven vrijwel dagelijks een orgelconcert via Facebook. Hij bereikte vele duizenden mensen met deze gratis online concerten en hij werkte met bekende musici live samen vanuit verschillende locaties.
De kaarten à € 10,- voor het concert met publiek op 6 juni zijn alleen te reserveren via de website van Arjan Breukhoven, of per mail. Via www.arjanbreukhoven/agenda kunt u eenvoudig kaarten bestellen of via info@arjanbreukhoven.nl. Wees er snel bij want vol is vol.