woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Oostlanddag nieuwsflits
 David van Haaster Accountmanager Grootzakelijk.

Oostlanddag nieuwsflits

Oostlanddag nieuwsflits

Tijdens de Oostlanddag op 9 oktober staat Future Fit ondernemen centraal. In aanloop naar de Oostlanddag spreken we een aantal bekende gezichten vanuit Rabobank over dit thema. Deze week David van Haaster, Accountmanager Grootzakelijk.

Rol

Wat is je rol bij Rabobank en hoe blijf jij zelf future fit?

Ik ben Accountmanager Grootzakelijke Relaties met als aandachtsgebied het Oostland.
Zakelijk blijf ik future fit door actief mijn klanten te bezoeken en krijg ik energie van de wijze waarop zij ondernemen en omgaan met thema’s als duurzaamheid en groei van de onderneming. Daarnaast probeer ik op regelmatige basis opleidingen/cursussen te volgen over de belangrijkste thema’s waarvan ik de kennis overbreng naar collega’s en mijn klanten. Zelf blijf ik future fit door veel aan sport te doen. Ik ben regelmatig te vinden bij RKDEO waar ik zaalvoetbal in het 4e team, tennissen doe ik bij TVP in Pijnacker en daarnaast golf ik veel op de verschillende banen in de regio.

Klanten

Welke soort klanten bedien je en hoe zijn zij future fit?

Ik bedien klanten in het grootzakelijke segment (omzet tussen 10-100 miljoen of meer dan 3 miljoen bedrijfsfinanciering) die actief zijn in de Handel, Industrie of Dienstverlening. Speciale aandacht heb ik hierbij voor Commercieel Vastgoed, ICT en Dienstverlening. Deze bedrijven/ondernemers blijven future fit door o.a. actief met het thema duurzaamheid aan de slag te gaan, te zoeken naar bestendige businessmodellen en proberen aantrekkelijk te zijn en te blijven voor het personeel.

Oostlanddag

Ben je aanwezig tijdens de Oostlanddag en waar kunnen mensen je over aanspreken?

Uiteraard ben ik aanwezig en mensen kunnen mij aanspreken op bovenstaande thema’s en daarnaast natuurlijk op bankzaken in het algemeen. Mocht ik niet direct een antwoord hebben probeer ik via mijn (interne) netwerk de juiste persoon te vinden die ze wel kan helpen. Daarvoor hoeven ze niet te wachten tot de Oostlanddag want als men nu al vragen of opmerkingen heeft kunnen ze mij via Linkedin goed bereiken.

Check Also

Het dak eraf bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Het team van Muller & Co telt de dagen: tot op maandag 1 juni de deuren weer open mogen en ze hun gasten weer kunnen ontvangen. Die zullen op een bijzondere manier worden verrast, want niet alleen Muller & Co opent de deuren, maar tevens een nieuw initiatief; La Bodega.

Geef een reactie