zondag 17 januari 2021 | week 02
Home » Algemeen » Oostlanddag 2020: VOORUIT
De organisatoren van de Oostlanddag 2020: v.l.n.r. Sander Vroom Lennart de Quartel Tilly van der Knaap Mariëlle van den Berge Claudia Rietveld Yildiz Yenici Izabella Ridder Anita Monshouwer en Raymond Burger. Niet op de foto: Theo Ammerlaan.

Oostlanddag 2020: VOORUIT

Oostlanddag 2020: VOORUIT

De Oostlanddag 2020 gaat door. Op woensdag 7 oktober, van 10.30 tot 12.00 uur, wordt er een speciale editie georganiseerd die helemaal past bij deze tijd. Voor alle ondernemers uit de regio Oostland.

De Oostlanddag is al 12 jaar het grootste ondernemersevent in het Oostland. Ieder jaar komen ruim 300 ondernemers en overheden uit Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en omgeving bijeen om te werken aan de economie van deze regio. Het bekende programma, kijken in de keuken bij vooruitstrevende bedrijven en een gezamenlijk avondprogramma bij Van Der Valk Nootdorp, kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus dit jaar geen doorgang vinden.

Wat is wél mogelijk

Gesterkt door het thema van de editie 2020: VOORUIT, vindt de organisatie het heel belangrijk er juist ook nu te zijn voor de ondernemers uit de regio. Rekening houdend met wat er wél mogelijk is, ontwikkelde de organisatie een alternatieve editie waarin ondernemers kleinschalig kunnen netwerken, ontmoeten, verbinden en inspireren.
Geen uitgebreid programma dit keer, maar gelegenheid tot netwerken onder het genot van koffie en thee bij een horecagelegenheid in de regio. Deelnemers kunnen kiezen uit een groot aantal horecagelegenheden waar ze op woensdag 7 oktober van 10.30 tot 12.00 uur van harte welkom zijn.
Samen een kop koffie of thee drinken, omdat het er al veel te lang niet van gekomen is. Bijpraten, nieuwe contacten opdoen, ideeën en kennis uitwisselen, én elkaar inspireren. Dat is waar de Oostlanddag voor staat. Met wie zou jij graag een kop koffie drinken?

Organisatie

De organisatie van Oostlanddag 2020 is evenals voorgaande jaren in handen van de gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), Glastuinbouw Nederland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.oostlanddag.nl. Lidmaatschap van een ondernemersvereniging is niet verplicht. Oostlanddag biedt ondernemers graag de mogelijkheid om met de diverse ondernemersverenigingen kennis te maken.
In verband met het maximum aantal plekken per horecagelegenheid, is het aan te raden niet te lang te wachten met inschrijven. Vanwege alle regelgeving rondom Covid-19, is aanmelden verplicht.