woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Ontdek wie je bent

Ontdek wie je bent

Ontdek wie je bent

Berkel en Rodenrijs – Monique Moor van Fit & Vitaal Coaching en Rogier Staartjes van VitalityMove starten op donderdag 20 juni met de zelfontwikkelingstraining ‘Wie ben ik’? De training bestaat uit vijf dagdelen van vier uur. Elk dagdeel bestaat uit een mentale training door Monique en een fysieke training door Rogier.

Rogier is fysiotherapeut en combineert met zijn bedrijf VitalityMove drie dingen: personal training, fysiotherapie en lifestyle coaching. Monique heeft een praktijk voor coaching en therapie voor onder andere individuele begeleiding, relatietherapie en rouwbegeleiding. Omdat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn kwamen ze op het idee om samen een trainingsprogramma aan te bieden waarbij mentale en fysieke training met elkaar verweven zijn. Zo kwam dit trainingsprogramma tot stand. Per dagdeel gaan de cursisten twee uur mentaal en twee uur fysiek aan de slag. Daarnaast krijgen ze huiswerk mee. De focus van de training ligt bij het jezelf leren kennen. Wat heb je in huis, wat hoort bij jou, wat zijn je uitdagingen en valkuilen. Je leert zien wat je belangrijk vindt en of dit past bij hoe je leven is ingericht. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan manieren om veranderingen aan te brengen en zo jezelf verder te ontwikkelen.

Jezelf leren kennen en accepteren

De trainingsgroep bestaat uit ongeveer zes personen. De training start met het leren kennen van de eigen kernkwaliteiten. Monique zal daar eerst uitleg over geven en dan gaan de cursisten met elkaar aan de slag. Vaak weten mensen zelf niet waar zij goed in zijn, wat hun sterke punten zijn. Door met elkaar bezig te zijn wordt duidelijk wat ieders kernwaardes zijn. In het fysieke deel vormen de cursisten duo’s en leren zij hun lichaam beter kennen via deze kernwaardes. Via spelvormen leren zij met elkaar samen werken en hun sterke eigenschappen gebruiken. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waar je zwakke punten liggen. Gedurende de training leren cursisten hiermee om te gaan, leren ze hun waarden in het leven (her)kennen en veranderingen aan te brengen of te accepteren dat bepaalde dingen zijn zoals ze zijn.
De training is bedoeld voor iedereen die tegen zichzelf aanloopt en daar verandering in wil brengen. De cursisten ontvangen een uitgebreide hand-out, zodat de aangeboden stof later nog eens nagekeken kan worden. De methodes die Rogier en Monique gebruiken zijn bestaande, beproefde methodes, maar de combinatie van mentaal en fysiek in één training is nieuw. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in deze eerste training, die nu aangeboden wordt tegen een aantrekkelijke prijs. In september gaat er weer een training van start.
Informatie en aanmelden zie: www.fitenvitaalcoaching.nl .

Check Also

Het dak eraf bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Het team van Muller & Co telt de dagen: tot op maandag 1 juni de deuren weer open mogen en ze hun gasten weer kunnen ontvangen. Die zullen op een bijzondere manier worden verrast, want niet alleen Muller & Co opent de deuren, maar tevens een nieuw initiatief; La Bodega.

Geef een reactie