vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland organiseerden ook dit jaar weer de jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel in de zomerse binnentuin van Muller & Co. Met als thema van de avond de onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW.

Door Trees Borkus-Henskens

Donderdagavond 11 juli heette voorzitter van Ondernemend Lansingerland Jan Houweling de vele gasten welkom, waarbij hij wees op de goede samenwerking tussen de beide ondernemersverenigingen, waardoor de leden elkaar en elkaars werk beter leren kennen.
“De kracht van samenwerking is om de goede en leuke dingen met elkaar te delen,” wist ook Fabian van der Horst, bestuurslid van VNO-NCW Oostland. Meteen nodigde hij de leden uit in hun omgeving te kijken of er nog een technische innovator rondloopt die genomineerd zou kunnen worden voor de ook dit jaar weer uit te reiken Kees van der Helm Award.

Speeddaten

Vervolgens ontvingen de gasten allemaal een kaartje met daarop vijf vragen. Gevraagd werd om iemand in het gezelschap op te zoeken die je nog niet eerder sprak en daar de vijf vragen mee uit te wisselen: Wie ben je, wat doe je voor werk, waarom doe je dit werk, waar kan ik je voor bellen en wat doe je in je vrije tijd? Er stond vijf minuten voor de vijf vragen en antwoorden, waarna er gewisseld werd en je weer kon speeddaten met een ander die je niet eerder sprak. Na twee wisselingen en veel nieuwe ervaringen bleef het nog lang gezellig in Berkel Centrum.