maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Algemeen » Omdenken, vooral nu!
NOOVA hield haar Algemene Ledenvergadering voor het eerst in haar bestaan online.

Omdenken, vooral nu!

Omdenken, vooral nu!

Oostland – Vorig jaar februari begon het bestuur van NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen, in een nieuwe samenstelling van drie dames. Niemand had gedacht dat dit zo’n ander jaar zou worden, maar door creatief organiseren en omdenken is het alsnog gelukt om elkaar allemaal te blijven zien, zowel online als offline.

Maandag 15 februari jongstleden vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats, voor NOOVA in haar 15-jarig bestaan voor het eerst online. Na het behandelen van de agenda met het jaarverslag, de begroting en een vooruitblik op het komend jaar, was het tijd voor een heuse kennisquiz.
Alle leden stuurden een weetje over zichzelf in en via Kahoot werd de quiz online gespeeld. De prijzenpot was mooi gevuld met een High Tea voor twee personen van Bravo Coffee & Lunch uit Nootdorp, een bloemwerk van Bouman Anthuriums|De Winkel uit Berkel en Rodenrijs, een kadobon van OzoMooii uit Berkel en Rodenrijs en een notenpakket van Notenkado & Zo uit Nootdorp.
Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee meer dan welkom om eens (online) kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA. De volgende bijeenkomst is op donderdag 18 maart 2021.
Kijk op www.noova.nl voor meer informatie over het vrouwennetwerk.