woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Nominatie Koppert scout-app

Nominatie Koppert scout-app

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs – Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

De scout-app is een intuïtieve mobiele applicatie met dashboard die telers direct inzicht geeft in het systeem voor geïntegreerde gewasbescherming. Met de app kunnen gebruikers Horiver-vangplaten scannen, waarna de app op basis van beeldherkenning de insecten automatisch identificeert en telt. Dit gebeurt op basis van machine learning. Het dashboard toont vervolgens gedetailleerde analyses van de situatie.
De Koppert scout-app wordt gepresenteerd tijdens de GreenTech Fair in de RAI Amsterdam op 11, 12 en 13 juni. De GreenTech Innovation Award wordt toegekend aan de meest unieke en geavanceerde technologische innovatie van het jaar. De winnaar wordt op 11 juni bekend gemaakt.

Check Also

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs coronavrij en veilig voor iedereen

Berkel en Rodenrijs - Met diverse disciplines onder één dak, veel cliënten en medewerkers, maar ook met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar zowel bezoekers als medewerkers doen de gebruikers van het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs er alles aan om het werken in het centrum voor iedereen zo veilig mogelijk te maken en houden.

Geef een reactie