Afbeelding

Schilder- en onderhoudsbedrijf Kievit is een topper met schilderwerk

Algemeen 9 keer gelezen

Bleiswijk – “We zijn opgegroeid tussen de potten verf”, zegt Mitchel Kievit lachend. Samen met zijn broer Dylan is hij in 2019 een eigen schilder- en onderhoudsbedrijf gestart. Het schildersvak zit in de familie. De broers rolden er op jonge leeftijd al in, waardoor ze veel kennis en ervaring hebben opgedaan. De rode draad door hun werk is de tevredenheid van de klant.

De broers Dylan en Mitchel Kievit hebben sinds 2019 een eigen schilder- en onderhoudsbedrijf, genaamd Kievit. De broers hebben jarenlang ervaring in het werk. Menig huis in Lansingerland is door de familie Kievit geverfd. Het team bestaat inmiddels uit vijf vaste medewerkers en een aantal onderaannemers. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein in Bleiswijk en is momenteel op zoek naar een schilder of leerlingschilder.

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één

Werkzaamheden

“Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één”, zegt Dylan. De broers zijn zelf pas tevreden als de klant dat ook is. Schilder - en onderhoudsbedrijf Kievit staat voor kwaliteit. “Dat willen we te allen tijde afleveren aan de klant”, zegt Dylan. Een mooi resultaat geeft uiteindelijk voldoening en zorgt dat de klant tevreden is. Wanneer de klant contact opneemt met schilder- en onderhoudsbedrijf Kievit volgt er een kennismakingsgesprek, waar ter plaatse een inventarisatie wordt gedaan van de werkzaamheden. Er worden afspraken gemaakt over het werk en de klant krijgt een passende offerte op maat. Als alle werkzaamheden zijn afgerond, volgt er een inspectierond met de klant. Alles wordt nog even nagelopen. “Pas als de klant tevreden is, zijn wij het ook”, zegt Dylan. Schilder - en onderhoudsbedrijf Kievit verzorgt vooral schilderwerk voor binnen- en buitenshuis en spuitwerk. Daarnaast kan het bedrijf ook ingehuurd worden voor kitwerk, houtrotherstel, het zetten van glas en voor het behangen. Indien de diensten voor meerdere buren worden ingezet, is er eventueel een burenkorting mogelijk. De agenda voor de zomer begint al aardig vol te lopen. “Mocht u nog voor deze zomer gebruik willen maken van onze diensten, neem snel contact op.” Ook zijn er momenteel mogelijkheden voor een winterkorting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant