De cast van Pezazz is heel divers. Mensen van allerlei leeftijden en herkomsten maken samen een mooie voorstelling.
De cast van Pezazz is heel divers. Mensen van allerlei leeftijden en herkomsten maken samen een mooie voorstelling.

Pezazz met musical Urinetown in Stadstheater

Algemeen 1 keer gelezen

Regio - Het Zoetermeerse musicalgezelschap Pezazz Producties voert aanstaand weekend in de kleine zaal van het Stadstheater Zoetermeer de musical Urinetown uit.

Onder leiding van regisseuse en vocal coach Safiera Dooijenburgh is toegewerkt naar een strakke en energieke uitvoering. Urinetown is een satirische en komische Amerikaanse musical over een stad waar het water zo schaars is dat de inwoners moeten gaan betalen voor toiletbezoek. Zodra de plastaks oploopt, wordt vooral bij de armere mensen de nood alsmaar hoger. Ze komen in opstand en de vraag is of het hoofd van Peace in Harmony, Reinhard Kleinhart, het volk weer rustig weet te krijgen. De agenten Knuppel en Hoenderhok doen verwoede pogingen, maar men krijgt te maken met volksvertegenwoordiger Bobbie Goud. Hoe het allemaal afloopt kun je zien en horen op zaterdag 2 en zondag 3 maart.
Zaterdag is er een voorstelling om 19.30 uur en zondag zijn er twee, de eerste om 14.00 uur en de tweede om 19.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te koop via de site van het Stadstheater Zoetermeer. Pezazz Producties is de voortzetting van een musicalgroep die jaren lang onder de pannen was bij een kunstcentrum in Zoetermeer. Toen docente Safiera vertrok werd een nieuwe vereniging opgericht die Safiera als docente inhuurde!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant