Met Google is veel mogelijk.
Met Google is veel mogelijk. Albedo Communicatie

SeniorWeb: ‘Ontdek de vele mogelijkheden van Google’

Algemeen 2 keer gelezen

Ontdek tijdens deze avond dat Google veel meer is dan een zoekmachine en een mogelijkheid om gratis te mailen. Google is één van de grootste Clouddiensten. In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 15 maart een informatieavond in de bibliotheekvestiging in Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25.

De avond start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis. 

Demonstratie
Tijdens deze informatieavond gaan medewerkers van SeniorWeb in op de mogelijkheden van Google en geven ze een demonstratie wat je er allemaal mee kunt. Met een Google account beschikt men namelijk niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft men ook beschikking over gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook kunt u navigeren met Google Maps, tekst vertalen met Google Translate en uw agenda bijhouden met Google Agenda.

Cursus
Voor wie zelf aan de slag wil is er de Google Cursus die uit 3 lessen bestaat en op 29 maart van start gaat. Voor meer informatie en aanmelden voor de cursus kan men zich per mail wenden tot seniorweblansingerland@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant