Jos Otters geeft vakkundig uitleg over de viool.
Jos Otters geeft vakkundig uitleg over de viool.

Open dag Het Muziekpand geweldig feest voor groot én klein

Algemeen 1 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Afgelopen zaterdag hield Het Muziekpand een open dag voor iedereen met een hart voor muziek. Docenten stonden paraat voor uitleg en een praatje, maar er waren ook optredens. 

Natuurlijk was het ook mogelijk om zelf muziek te maken. Dat kan in het pand aan de Industrieweg 35 namelijk volop! Het gebouw is helemaal ingericht voor lessen in de breedste zin van het woord: zang, instrumenten en er is zelfs een lokaal waar je de fijne kneepjes van het dj-vak kunt leren. Van pop tot klassiek en eigenlijk alles ertussenin. 

En als je alles goed onder de knie hebt, is het zelfs mogelijk om op te treden, zoals Vocal Group Harmonize deed. Vooral het nummer ‘What About Us’ van zangers P!nk zorgde voor een goede sfeer in de zaal! 

Ook kinderkoor 123 Do Re Mi gaf onder leiding van Mandy van Beveren een fantastisch optreden. Mandy laat kinderen spelenderwijs kennis maken met muziek. 

Er waren zaterdag heel wat bezoekers op de been. Niet alleen bekende gezichten, maar ook nieuwe geïnteresseerde inwoners kwamen een kijkje nemen. Misschien staan ze volgend jaar ook wel op het podium! Kijk op www.hetmuziekpand.nl voor meer informatie over de muziekschool.

Vocal Group Harmonize zong de sterren van de hemel.
Mandy van Beveren gaf muziekles aan de kleintjes.
Cas (3) was voor het eerst in Het Muziekpand en vond het geweldig.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant