Foto: PR
Foto: PR

Plaswijckpark deze week weer open

Algemeen 1 keer gelezen

Regio - Plaswijckpark heropent op 26 mei haar poort! Het bezoek aan Plaswijckpark zal er door het coronavirus wel iets anders uit gaan zien.

De instructie van het kabinet is sinds 11 mei veranderd van ‘blijf zoveel mogelijk thuis’ naar ‘vermijd drukte’. In overleg met de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond is besloten dat Plaswijckpark weer geopend mag worden vanaf 26 mei 2020. Uiteraard doet het park dit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving.

Plaswijckpark ontvangt daarom per dag een beperkt aantal bezoekers. Ook is het reserveren van een dag en tijdvak verplicht. Daarnaast heeft Plaswijckpark verschillende maatregelen getroffen om veilig samen uit te zijn. Zowel bij de attracties en speeltoestellen, in de horeca en de souvenirwinkel als op de wandelpaden kunnen andere regels gelden. Deze zijn op www.plaswijckpark.nl na te lezen, maar uiteraard ook in het park terug te vinden. Door deze maatregelen is Plaswijckpark veilig voor bezoekers én medewerkers. Plaswijckpark kijkt er naar uit om al haar bezoekers weer te mogen ontvangen! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant