zaterdag 8 augustus 2020 | week 32
Home » Regio - Lansingerland » Nieuw MKB platform voor ondernemers van start in het Oostland

Nieuw MKB platform voor ondernemers van start in het Oostland

Oostland – Sinds 1 augustus 2016 is in het Oostland een nieuw platform actief voor ondernemers, ZZP’ers en starters. MKB Oostland is gestart vanuit de Kredietunie Oostland, waar duidelijk werd dat naast de hulp bij financiering ook veel vraag is naar advies en kennis op het gebied van ondernemerschap. 

Naast de bereidheid om te helpen met kredieten zijn ondernemers in het Oostland onderling ook bereid om kennis en ervaring te delen. Dit heeft geleid tot de start van het platform MKB Oostland. Het platform heeft als doel om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan de economie binnen het Oostland en de kracht van de ondernemer te versterken. Ondernemers adviseren, verbinden en faciliteren staan hierbij centraal. Door het platform worden ondernemers, die bereid zijn hun kennis en ervaring te delen, zichtbaar.

Kosteloze inloopspreekuren waar de ondernemer terecht kan met vragen over onder andere financieringen, juridische zaken en contracten. Workshops volgen of organiseren, ondernemerscoaching, het aanbod van bedrijfspanden in de regio en gebruik maken van ledendeals, allemaal gebaseerd op de bijdrage van ondernemers uit het Oostland.

MKB Oostland is geen netwerkclub, maar ziet zich als een aanvulling op wat ondernemers doen en nodig hebben.

Informatie

Op de website is meer informatie te vinden. De maandelijkse nieuwsbrief is een spiegel van de website, waardoor de ondernemer altijd op de hoogte is van de activiteiten die worden georganiseerd. De nieuwsbrief en website zijn voor iedere ondernemer uit het Oostland, bij lidmaatschap kan de ondernemer ook gebruik maken van de diensten die het platform aanbiedt. Informatie: www.mkboostland.nl.